Veronica Superguide like knop

Veronica Superguide laat je eigen tv-gids samenstellen

De Veronica Superguide heeft een update gehad, waardoor je favoriete series, films en programma's kunt toevoegen aan je persoonlijke tv-gids. Je krijgt een notificatie bij uitzendingen.

Veronica Superguide like knopJe kunt Veronica Superguide voortaan volledig naar eigen smaak aanpassen. Door aan te geven wat je favoriete films, series en programma’s zijn, krijg in de app te zien wanneer hier een nieuwe aflevering van wordt uitgezonden. Daarnaast kun je in de Superguide een eigen kijklijst samenstellen. Zo krijg je een bericht als één van jouw programma’s wordt uitgezonden.

Je voegt series toe aan je lijst met favorieten door ze aan te tikken, waarna je op het hartje binnen de app drukt. Dat gaat echter niet zomaar: je moet eerst met je account inloggen om gebruik te maken van de nieuwe functie. Al je favorieten worden in deze account opgeslagen, zodat je ze op een ander apparaat er ook weer bij kunt pakken.

De update maakt de Superguide net wat persoonlijker. Een slimme stap, want het zorgt ervoor dat je afhankelijk wordt van jouw immer groeiende Veronica-account.

De persoonlijke updates in Veronica Superguide zijn ons niet helemaal vreemd. Microsoft’s agenda-applicatie Sunrise Calendar voegde een vergelijkbare functie toe, waardoor je de uitzendtijden van je favoriete programma’s toevoegt aan de kalender.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2015, 20:45
Categorie Apps
Onderwerpen tv-gids, veronica

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.