Pocket-icon

Pocket stelt nu relevante artikelen en video’s aan je voor

Pocket gaat relevante artikelen en video's aan je voorstellen gebaseerd op de content die jij in de app opslaat. Hoe meer je Pocket gebruikt, hoe beter dit nieuwsoverzicht moet worden.

Pocket-icon

Pocket, de app waarmee je gemakkelijk online artikelen op een later moment terugleest, begint steeds meer uit te groeien tot een volwaardig nieuwsplatform. Versie 6.0 van de app voegt Recommended (Aanbevolen) toe, een tabblad dat zich dagelijks vult met artikelen die op jouw interesses afgestemd zijn.

Zoals wel vaker het geval is bij dit soort persoonlijke nieuwsoverzichten, wordt het Recommended-tabblad steeds beter op jou afgestemd als je vaker artikelen en video’s in Pocket opslaat. Aan de hand van die gegevens leert de app namelijk wat jij wel en niet interessant vindt. Uiteindelijk is het de bedoeling dat dit de plek wordt waar jij de artikelen en video’s tegenkomt die je over het hoofd hebt gezien.

Pocket-Voorstel Pocket-Recommendations

Voorlopig alleen Engelse artikelen

Pocket geeft aan dat de voorgestelde artikelen ‘op dit moment’ alleen nog in het Engels beschikbaar zijn, wat aangeeft dat er in ieder geval nagedacht wordt om de functie ook toe te passen op verhalen die uit andere landen afkomstig zijn.

Als een artikel in Recommended je bevalt kun je het met een druk op de knop opslaan, zodat het in je Pocket-bibliotheek komt te staan. Ook kun je verhalen die niet relevant zijn wegklikken door op het kruisje te tikken. Pocket is de laatste tijd druk bezig met het uitbrengen van omvangrijke updates. Zo kreeg de app vorige maand nog een voorleesfunctie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2015, 21:18
Categorie Apps
Onderwerp pocket

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.