Pocket stelt nu relevante artikelen en video’s aan je voor

Pocket gaat relevante artikelen en video's aan je voorstellen gebaseerd op de content die jij in de app opslaat. Hoe meer je Pocket gebruikt, hoe beter dit nieuwsoverzicht moet worden.

Pocket-icon

Pocket, de app waarmee je gemakkelijk online artikelen op een later moment terugleest, begint steeds meer uit te groeien tot een volwaardig nieuwsplatform. Versie 6.0 van de app voegt Recommended (Aanbevolen) toe, een tabblad dat zich dagelijks vult met artikelen die op jouw interesses afgestemd zijn.


Zoals wel vaker het geval is bij dit soort persoonlijke nieuwsoverzichten, wordt het Recommended-tabblad steeds beter op jou afgestemd als je vaker artikelen en video’s in Pocket opslaat. Aan de hand van die gegevens leert de app namelijk wat jij wel en niet interessant vindt. Uiteindelijk is het de bedoeling dat dit de plek wordt waar jij de artikelen en video’s tegenkomt die je over het hoofd hebt gezien.

Pocket-Voorstel Pocket-Recommendations

Voorlopig alleen Engelse artikelen

Pocket geeft aan dat de voorgestelde artikelen ‘op dit moment’ alleen nog in het Engels beschikbaar zijn, wat aangeeft dat er in ieder geval nagedacht wordt om de functie ook toe te passen op verhalen die uit andere landen afkomstig zijn.

Als een artikel in Recommended je bevalt kun je het met een druk op de knop opslaan, zodat het in je Pocket-bibliotheek komt te staan. Ook kun je verhalen die niet relevant zijn wegklikken door op het kruisje te tikken. Pocket is de laatste tijd druk bezig met het uitbrengen van omvangrijke updates. Zo kreeg de app vorige maand nog een voorleesfunctie.

Bekijk ook

PocketRocket helpt met het wegwerken van je Pocket-bibliotheek

Met PocketRocket ga je de strijd aan met je overvolle Pocket-bibliotheek. De (gratis) dienst stuurt dagelijks een artikel uit je Pocket-verzameling naar je e-mail toe.

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 augustus 2015 om 21:18
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.