apple-watch-passen-apple-store

Je hebt geen afspraak meer nodig om de Apple Watch te passen

Het is niet langer verplicht om een afspraak te maken om een Apple Watch te passen in de Apple Store. Ook in Nederland wordt het kennismaken met de smartwatch hierdoor weer wat toegankelijker.

apple-watch-passen-apple-store

Apple omschrijft de Apple Watch maar wat graag als hun ‘meest persoonlijke product tot nu toe’. Verschillende wijzerplaten, drie modellen, tal van bandjes; het zijn nogal wat zaken om te overwegen. Mede daarom was het tot nu toe verplicht om een afspraak te maken als je een Watch wilde passen in de Apple Store, zodat je tekst en uitleg kreeg bij Apple’s nieuwste gadget. Daar lijkt nu verandering in te komen.

Volgens 9to5Mac is het vanaf deze week niet meer verplicht om een afspraak te maken om een Apple Watch om je pols te doen in de Apple Store. Hierdoor is het weer wat toegankelijker geworden om met de smartwatch van Apple aan de slag te gaan.

Dat werd tijd ook, want verplicht een afspraak maken zorgde er immers voor dat je niet impulsief binnen kon lopen. Mensen met een afspraak hebben nog wel prioriteit. Je moet daarom soms wat langer wachten tot je de Apple Watch in de winkel kunt passen en kopen.

Winkel in en passen maar

Klanten kunnen nu gewoon een Apple Store inwandelen om kennis te maken met de Apple Watch, tenzij alle stations bezet zijn natuurlijk. Wel is het nog steeds mogelijk om je e-mailadres en het gepaste model door te geven in de Store, zodat de Apple Watch die je zojuist geprobeerd hebt automatisch op je verlanglijstje gezet wordt in de Apple Store-app.

Ook in Nederland

Volgens onze bronnen kun je in Nederland al twee weken officieus een Apple Store binnen lopen en zonder afspraak met de Apple Watch aan de slag. Bij Nederlandse Apple Stores is er ook geregeld een ‘gaatje’ om zonder afspraak de Apple Watch te komen passen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2015, 11:16
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, apple watch

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.