apple-watch-review-15

Officieel: Apple Watch vanaf 9 oktober in België verkrijgbaar

De Apple Watch is vanaf 9 oktober verkrijgbaar in België. De Apple Watch-verkoop start dan in de Apple Store Brussel en online Apple Store.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple Watch spacegrijs 42mmDe Apple Watch zal vanaf 9 oktober ook in België worden verkocht. Dit heeft Apple vandaag stilletjes bekendgemaakt, door de Belgische Apple Watch-website bij te werken. Daarmee komt er eindelijk een einde aan het lange wachten voor veel Belgische Apple-fans. Er kwamen eerder al mogelijke verkoopdata voorbij, maar al deze geruchten bleken achteraf niet te kloppen.


De Apple Watch-verkoop begint op vrijdag 9 oktober hoogstwaarschijnlijk in de online Apple Store en de Apple Store Brussel. Die laatste werd afgelopen week nog met veel fanfare geopend door Apple.

Bekijk ook

Opening Apple Store Brussel: iCulture is erbij! (video)

De Apple Store Brussel opent vandaag en iCulture is erbij. Er staan lange rijen, want dit is ook de eerste verkoopdag van de Apple Watch in België.

België deze keer in de zesde groep landen
Apple Watch België 9 oktoberVeel heeft Apple echter nog niet gezegd over de verkoopstart: de datum wordt enkel bevestigd in een enkele regel tekst op de Belgische website. Dit gebeurde tegelijk met de buitenlandse verkoopstart van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Ook de websites van Finland, Noorwegen, Luxemburg en Polen laten nu zien dat de Apple Watch op 9 oktober daar beschikbaar is. Deze landen vormen samen de zesde groep landen waar de Apple Watch in de winkels komt te liggen.

Bekijk ook

Apple Watch: het complete overzicht van de smartwatch van Apple

Lees alles over de Apple Watch, de smartwatch van Apple. Check de Apple Watch functies, verbeteringen en waarom je dit horloge zou willen hebben. De nieuwste model is de Apple Watch Series 7 (2021) maar je kunt ook nog steeds de Apple Watch Series 3 in de winkel vinden. Welke past bij jou?

Hier was de Apple Watch al langer verkrijgbaar
De Watch is al langer in andere landen verkrijgbaar, waaronder in Nederland. Daar begon de verkoop al op 17 juli dit jaar. In Frankrijk, Duitsland, Engeland en de VS ging de verkoop nog veel eerder van start. Vermoedelijk zijn een aantal Belgische Apple-fans daarom al eens de grens overgestoken, om de Apple Watch in het buitenland te halen. De officiële verkoopstart maakt de Apple Watch echter veel breder beschikbaar.

Zo verspreidde de Apple Watch zich over de aardbol:

  • 24 april: Australië, Canada, Duitsland, China, Frankrijk, Hong Kong, Japan, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten
  • 26 juni: Italië, Mexico, Singapore, Zuid-Korea, Spanje, Zwitzerland, Taiwan
  • 17 juli: Nederland, Thailand, Zweden
  • 31 juli: Nieuw-Zeeland, Rusland, Turkije
  • 25 september: Oostenrijk, Denemarken, Ierland
  • 9 oktober: België, Finland, Noorwegen, Luxemburg, Polen

Bedankt voor de tip, Bram!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch
19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.