Apple-TV-concept-2015

Dit Apple TV-concept is waarschijnlijk mooier dan de echte Apple TV

Dit concept van de Apple TV gaat dankzij het flinterdunne ontwerp waarschijnlijk mooier worden dan de Apple TV die Apple volgende week presenteert.

Apple-TV-concept-2015
Het is steeds waarschijnlijker dat Apple tijdens het Apple Event op 9 september een nieuwe Apple TV presenteert. Ontwerper Bennani Meziane maakt het wachten nog wat lastiger met een indrukwekkende conceptvideo.

Flinterdun ontwerp
De conceptvideo toont een Apple TV die een stuk dunner is dan we gewend zijn. De behuizing loopt lichtjes naar beneden af, zodat je het Apple-logo goed kunt blijven zien als hij onder je tv ligt. Het concept presenteert de nieuwe Apple TV in drie kleuren: zilver, zwart en goud.

Hoewel een dergelijke Apple TV niet zou misstaan onder onze televisie, sluit het totaal niet aan bij de nieuwste geruchten rondom het nieuwe model, dat Apple op 9 september zou presenteren. De uitgelekte specificaties laten namelijk zien dat de behuizing van de Apple TV hoger wordt en gemaakt is van zwarte kunststof.

A8-chip voor games en meer
Volgens de laatste geruchten wordt de nieuwe Apple TV voorzien van een A8-chip die we eerder in de iPhone 6 en iPhone 6 Plus zagen. Een flinke upgrade van de huidige Apple TV dus, die het nog met een A5-chip moet doen. De krachtigere chip maakt onder meer een universele zoekfunctie mogelijk en is beter geschikt voor games. 4K-video’s worden echter niet ondersteund.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2015, 10:40
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple tv, concept

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.