Dit Apple TV-concept is waarschijnlijk mooier dan de echte Apple TV

Dit concept van de Apple TV gaat dankzij het flinterdunne ontwerp waarschijnlijk mooier worden dan de Apple TV die Apple volgende week presenteert.

Apple-TV-concept-2015
Het is steeds waarschijnlijker dat Apple tijdens het Apple Event op 9 september een nieuwe Apple TV presenteert. Ontwerper Bennani Meziane maakt het wachten nog wat lastiger met een indrukwekkende conceptvideo.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Flinterdun ontwerp
De conceptvideo toont een Apple TV die een stuk dunner is dan we gewend zijn. De behuizing loopt lichtjes naar beneden af, zodat je het Apple-logo goed kunt blijven zien als hij onder je tv ligt. Het concept presenteert de nieuwe Apple TV in drie kleuren: zilver, zwart en goud.

Bekijk ook

Prototypes, dummy's, concepten en gelekte onderdelen: wat je moet weten over Apple-geruchten

Er komen regelmatig geruchten over nieuwe Apple-producten naar buiten. Sommige mensen denken dat het om echte Apple-producten uit de fabriek gaat, maar dat is lang niet altijd het geval. Wat is het verschil tussen gelekte onderdelen, dummy's, prototypes en concepten? Dat leggen we in deze gids uit!

Hoewel een dergelijke Apple TV niet zou misstaan onder onze televisie, sluit het totaal niet aan bij de nieuwste geruchten rondom het nieuwe model, dat Apple op 9 september zou presenteren. De uitgelekte specificaties laten namelijk zien dat de behuizing van de Apple TV hoger wordt en gemaakt is van zwarte kunststof.

A8-chip voor games en meer
Volgens de laatste geruchten wordt de nieuwe Apple TV voorzien van een A8-chip die we eerder in de iPhone 6 en iPhone 6 Plus zagen. Een flinke upgrade van de huidige Apple TV dus, die het nog met een A5-chip moet doen. De krachtigere chip maakt onder meer een universele zoekfunctie mogelijk en is beter geschikt voor games. 4K-video’s worden echter niet ondersteund.

Bekijk ook

Nieuwe Apple TV krijgt A8-chip, 8GB en 16GB opslag, geen 4K-ondersteuning

De vierde generatie Apple TV is voorzien van 8GB en 16GB opslag, draait op een A8-chip, maar heeft geen ondersteuning voor 4K-films.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.