Worms-4

Worms 4 nu te downloaden voor iPhone en iPad

Worms 4, het vierde deel in de populaire gameserie, is vanaf vandaag te downloaden voor iPhone en iPad. Wat heeft de game te bieden ten opzichte van zijn voorgangers?
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Worms-4
Je zou het misschien niet zeggen, maar wormen behoren tot de meest strijdlustige wezens die op deze aardkloot rondkruipen. Tenminste, als we de Worms-games mogen geloven. Vandaag is het alweer tijd voor deel vier in de serie en zo te zien zijn de cartooneske diertjes nog lang niet klaar met elkaar bestoken met raketten.

Worms 4: extra verslavend

Worms™ 4 bevat maar liefst 80 single player-missies die zich afspelen in verschillende gebieden. Op grafisch gebied is Worms 4 er duidelijk op vooruit gegaan, dankzij de felle kleuren en cartooneske wormpjes ziet de game er verrassend onschuldig uit.

Worms-4-iPad

Verbeter je wapens en kies een factie
Wat het daadwerkelijke spel betreft is er weinig veranderd. Nog steeds nemen twee teams van strijdlustige wormen het tegen elkaar op, door om beurten te verplaatsen en een wapen naar keuze af te vuren. Al deze wapens zijn voortaan te upgraden, zodat spelers langzaam maar zeker hun eigen wormenleger krachtiger kunnen maken.

Om Worms 4 extra verslavend te maken zijn er dagelijkse uitdagingen en facties toegevoegd. Kies tussen het blauwe en rode leger en strijd samen met andere spelers voor de hoogste score om beloningen in de wacht te slepen.

Nieuwe ‘Wereldevenementen’ spelen hier ook een rol in. Hiermee wordt wekelijks een evenement onthuld waarbij spelers tegen elkaar strijden en beloningen voor hun factie-leden verdienen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2015, 14:16
Categorie Apps
Onderwerpen games, worms
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.