grand-central-station-apple-store

Apple Stores vrijdag om 8:00 uur open voor iPhone 6s

De buitenlandse Apple Stores gaan vrijdag om 8 uur open voor de verkoop van de iPhone 6s, belooft Apple. Maar moet je nog vroeg in de rij staan, nu je ook kunt reserveren?

grand-central-station-apple-storeOp vrijdag 25 september gaan de deuren van buitenlandse Apple Stores om 8:00 uur open, zo blijkt uit een persbericht van Apple. Vanaf dat tijdstip gaat de verkoop van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus officieel van start. Relevante informatie voor de vroegste rijzitters, al wordt het steeds minder belangrijk om er vroeg bij te zijn: het is sinds vorig jaar namelijk mogelijk om een iPhone bij de Apple Store te reserveren.

De genoemde tijd was te verwachten: de Apple Stores gingen voorgaande jaren ook om 8:00 uur open voor de iPhone-verkoop. De verkoop begint vrijdag in Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Hongkong, Japan, Nieuw-Zeeland, Puerto Rico, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en de VS. Een Nederlandse datum is nog niet bekend, maar geruchten wijzen op 2 oktober. Ieder jaar reizen heel wat Nederlanders naar het buitenland, om er vroeg bij te kunnen zijn. Oberhausen is daarbij een favoriete stad, omdat de reisafstand vanuit Nederland het kortst is. Belgische iCulture-lezers kunnen in veel gevallen beter naar Lille afreizen.

De iPhone-verkoop leidde voorgaande jaren vaak tot lange rijen, maar sinds de iPhone 6 is het ook mogelijk om bij een Apple Store te reserveren. Bij de iPhone 6s is dat dit jaar ook het geval, waardoor je niet de hele nacht voor de winkel hoeft te kamperen. Niet op tijd kunnen reserveren? Dan kun je op vrijdag alsnog een poging op de ouderwetse manier doen. Het is overigens in Nederland ook al mogelijk om de iPhone 6s te reserveren bij webwinkels.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 september 2015, 15:09
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, iPhone 6s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.