Dusseldorf-6s

iPhone 6s reserveren in Nederland: dit zijn de beste deals

Wil je de iPhone 6s reserveren? De Nederlandse providers zijn gestart met de iPhone 6s voorverkoop en ook bij diverse webwinkels kun je al terecht.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone-6s-kleurenVanaf nu kun je de iPhone 6s reserveren bij de grote Nederlandse providers. Apple heeft helaas nog geen pre-order aangekondigd en het is de vraag of dat nog gaat gebeuren. Wil je de iPhone 6s reserveren, dan kun je gelukkig al wel terecht bij providers en bij diverse Nederlandse webwinkels. In dit artikel lees je over de huidige stand van zaken: bij welke aanbieders je nu al kunt reserveren en waar je je kunt inschrijven voor de eerste lading toestellen.

iPhone 6s reserveren: wees er snel bij!

Vanaf nu kun je terecht bij KPN, Vodafone en T-Mobile voor de pre-order van de iPhone 6s. Via onderstaande linkjes vind je de actuele abonnementsprijzen.

Los toestel: ook snel leverbaar

Het ziet er naar uit dat Apple pas op 9 oktober begint met bestellingen. Gelukkig kun je al wel bij andere winkels terecht om een losse iPhone 6s te bestellen:

BCC heeft besloten toestellen eerder uit te leveren en begint daarmee vanaf 8 oktober. Bij PhoneHouse zijn van spacegrijze versie nog enkele honderden modellen op voorraad, dus ook zij kunnen snel leveren. Let goed op de indicatie van de voorraden, als je snelle levering wilt.

https://www.iculture.nl/iphone-kopen/los-toestel-iphone/

iPhone 6s reserveren bij Apple

apple_iphone_6s_roseOmdat Apple de voorkeur geeft aan reserveringen in plaats van lange wachtrijen met kamperende mensen, verwachtten we al dat ook in Nederland en België reserveringen aangenomen zouden worden. Dat is ook het geval: wil je de iPhone 6s reserveren bij Apple, dan kun je dat sinds dinsdagochtend 6 oktober om 7:00 uur doen. Ben je te laat voor de reservering, dan kun je op 9 oktober ook nog proberen om in de wachtrij bij Apple Stores in Amsterdam, Brussel, Den Haag en Haarlem te gaan staan, maar dan ben je onzeker over de voorraad. De Nederlandse prijzen bij losse verkoop zijn: vanaf €749 voor de iPhone 6s 16GB en vanaf €859 voor de iPhone 6s Plus 16GB.

iPhone 6s aanbiedingen vergelijken

Je hebt hem misschien al ontdekt: onze spiksplinternieuwe iCulture iPhone vergelijker! Hieronder vind je de actuele aanbiedingen voor de iPhone 6s.

iPhone 6s Plus aanbiedingen vergelijken

De prijsvergelijker wordt continu aangevuld met nieuwe aanbieders. Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse providers en winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 oktober 2015, 16:35
Categorie iDevices
Onderwerp iPhone 6s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.