Het aftellen is begonnen: Apple Store offline in afwachting van iPhone X

Het is zover: de online Apple Store is offline gezet. Dit is het startschot voor de iPhone X-verkoop die om 9:01 uur vanochtend begint in 55 landen wereldwijd.

Apple heeft de Apple Store offline gehaald in afwachting van het de iPhone X pre-order. Je hebt daarom nog maar kort de tijd om te beslissen of je nog dit jaar met een iPhone X wilt rondlopen. De kans is namelijk groot dat de levertijden snel gaan oplopen. Vanaf 9:01 uur Nederlandse tijd kunnen inwoners van 55 landen en regio’s wereldwijd hun bestelling plaatsen via de Apple-website of -app.


Apple Store offline in het Nederlands.

De situatie zal waarschijnlijk iets anders zijn dan eerder dit jaar bij de iPhone 8, waar de verkoop erg rustig op gang kwam.

Apple Store offline voor iPhone X

Vlak voordat een nieuw Apple-product in de schappen ligt zet Apple de online Apple Store tijdelijk offline, een ritueel dat tot op de dag van vandaag voortduurt. Hoewel het al bijna november is zal de iPhone X niet het laatste product van dit jaar zijn, dat in de schappen komt te liggen. We kunnen de komende weken nog de iMac Pro en de HomePod-speaker verwachten.

iPhone X zijkant smal

Meer over de iPhone X kopen vind je in onderstaande artikelen:

iPhone X

De iPhone X (iPhone 10) was Apple's toptoestel voor 2017, met onder andere Face ID gezichtsherkenning, een OLED-scherm en een vrijwel randloos scherm. Is dit toestel nog steeds een goede keuze? Je leest het hier. De iPhone X is in 2018 opgevolgd door de iPhone XS.

iPhone X

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.