iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 26 oktober 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 26 oktober 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoZit je er al bijna klaar voor? Morgen start de iPhone X pre-order en bij ons lees je er alles over. In de tussentijd kun je je alvast lekker maken met dit magische filmpje van de appswitcher op de iPhone X, want het gaat razendsnel. Op deze donderdag schreven we daarnaast ook over enkele nieuwe en vernieuwde apps, zoals NLziet met live tv-kijken en de Google Science Journal-app. Dat en meer in deze iCulture Vandaag van donderdag 26 oktober 2017!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Dropbox: Drive-opslag en Cloud (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - De Dropbox-app heeft een verbeterd startscherm met meer info.
  • Bobby - Track subscriptions (Gratis + IAP, iPhone, iOS 14.0+) - Had je problemen met de iCloud-synchronisatie in Bobby? Dan is dit met deze update wellicht opgelost.
  • Asphalt 8: Airborne (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac/TV, iOS 12.0+) - Racegame Asphalt 8 heeft een nieuwe locatie en is aangepast voor de nieuwste toestellen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.