OviStand voor MacBook Pro.

De OviStand is een lichtgewicht standaard voor je MacBook en iPad

De OviStand is een lichtgewicht houder voor je MacBook en iPad. Je kunt hem opvouwen, zodat je hem makkelijker met je meeneemt. De houder heeft ook andere voordelen.

OviStand voor MacBook Pro.
Als je langere tijd aan een bureau op een MacBook werkt, kan het wat prettiger zijn dat je MacBook net wat hoger of meer gekanteld staat. Er zijn al allerlei houders beschikbaar, zoals de Rain Design mStand die wij zelf gebruiken, maar deze zijn vaak wat log en zwaar. OviStand van het Nederlandse Ovilli is een hele lichte en inklapbare houder voor je MacBook, waardoor deze ook nog eens een stuk verticaler staat dan bij de meeste houders.

OviStand is een lichte houder voor MacBook en iPad

Als je op zoek bent naar een hele lichte houder voor je MacBook, dan kun je nog terecht bij de Kickstartercampagne van de OviStand. De OviStand is geschikt voor MacBooks tot 15-inch en iPad-modellen. De OviStand is slechts 114 gram en is opgevouwen 2 millimeter dik. Volgens de makers is het de dunste en lichtste opvouwbare MacBook-standaard ter wereld. Doordat de houder je MacBook een stuk rechter op plaatst, is dit ook beter voor je houding achter je bureau.

De standaard is op te vouwen, waardoor je hem ook makkelijker met je mee kunt nemen als je met je MacBook buiten de deur moet. De OviStand komt in vier maten, namelijk in mini, medium, large en extra large. Het mini-model is het best geschikt voor de iPad mini, terwijl de medium variant het beste werkt met de standaard iPads, zoals de nieuwe 9,7-inch iPad. De large is bedoeld voor de MacBook in allerlei varianten en de grootste 12,9-inch iPad Pro. De XL-versie is voor Apple-gebruikers minder interessant, omdat deze vooral bedoeld is voor dikkere en zwaardere laptops tot 15-inch. De houder is in drie standen te plaatsen, waardoor je zelf bepaalt hoe hoog je je MacBook zet.

Opgevouwen OviStand voor MacBook.

Ovilli, het Nederlandse bedrijf achter de OviStand, zocht naar financiers via Kickstarter. Het project loopt nog steeds, maar het doel is inmiddels al behaald. Vanaf €14 koop je de mini-versie van de OviStand, terwijl de MacBook-variant voor €24 beschikbaar is. De OviStand wordt vanaf juni van dit jaar aan de eerste kopers uitgeleverd.

OviStand in meerdere maten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2017, 14:36
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, macbook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.