Apple Pencil clip

Slim opgelost: een clip voor je Apple Pencil

Rolt je Apple Pencil steeds weg en zoek je een clip? iCulture-lezer Arie heeft de oplossing: de clip van een populair vulpotlood past precies om de Apple Pencil, zodat je 'm overal aan kunt vastmaken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Eén van de kritiekpunten op de Apple Pencil is dat de stylus nogal snel wegrolt. Een ander kritiekpunt is dat je de Pencil snel kunt kwijtraken omdat je ‘m nergens aan kunt vastmaken. iCulture-lezer Arie heeft een oplossing voor beide: hij gebruikte de clip van een gangbare vulpotlood. Die past precies op de Apple Pencil, zoals je op de foto’s hieronder ziet.

Apple Pencil clip van Pentel-vulpotlood

Apple Pencil-clip

Arie schreef ons: “Misschien niet de mooiste oplossing maar wel een acceptabele èn goedkoop. Voor mij goed genoeg en erg doeltreffend.” Het gaat om de Pentel P205, een vulpotlood dat je misschien nog wel ergens in een bureaula hebt liggen. Zo’n vulpotlood kost nog geen tientje en gaat enorm lang mee. Misschien wel langer dan de Apple Pencil zelf, maar in dat geval kun je de clip weer terug om het vulpotlood doen.

Pentel vulpotlood P205

Hieronder zie je nog een foto van de clip.

Apple Pencil clip

Andere oplossing, met dank aan Microsoft

Surface Apple Pencil-houderEr is nog een andere oplossing om je Apple Pencil vast te maken. iCulture-lezer Lambregtse bedacht dat je ook twee penloops van de Microsoft Surface kunt inklemmen tussen de iPad en de hoes. Deze hebben vrijwel dezelfde kleur als de hoes. Op de foto zie je hoe dit eruit ziet. De Surface Pen Loops zijn voor $4,99 per stuk verkrijgbaar in de Microsoft Store en omdat ze zelfklevend zijn, plakken ze vast aan de hoes.

Apple Pencil houder op hoes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juni 2016, 13:17
Categorie Accessoires
Onderwerp apple pencil

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.