Give it Up! 2 is een pittig ritmespelletje.

Tikken op het ritme van de muziek in Give it Up! 2, de gratis App van de Week

Give it Up! 2 is een pittig en verslavend ritmespelletje waarin je van platform naar platform springt door op het scherm te tikken. De game kost normaal gesproken €0,99, maar is dankzij Apple's App van de Week gratis te downloaden.

Give it Up! 2 is een pittig ritmespelletje.
Hou je wel van een beetje uitdaging in een game? Dan is de nieuwe gratis App van de Week echt eentje die je moet proberen. Deze week is door Apple Give it Up! 2 (link) uitverkozen tot de gratis App van de Week, een ritmespelletje dat behoorlijk pittig kan zijn. In het spel is het de bedoeling om van platform naar platform te springen door op het scherm te tikken.

Springen op het ritme in Give it Up! 2

Give it Up! 2 is het vervolg op de eerdere ritmegame waarin je op het scherm moet tikken op het ritme van de muziek. Je speelt met een klein zwart poppetje die van platform naar platform moet springen. Hij springt automatisch, maar door op het juiste moment op het scherm te tikken, springt hij een stapje verder om zo obstakels te ontlopen.

Je kunt in de 27 levels van de game je eigen route bepalen, waardoor je het zelf zo lastig kunt maken als je zelf wil. Hoe hoger de moeilijkheidsgraad, hoe meer punten je kunt verzamelen. Na elk level krijg je een beoordeling op basis van de hoeveelheid muntjes die je verzameld hebt. Het spel is in ieder geval behoorlijk verslavend en lastig tegelijk, waardoor hij best wat frustratie op kan leveren.

Give it Up! 2 is normaal gesproken verkrijgbaar voor €0,99, maar is nu helemaal gratis. Wel kun je in de game geld uitgeven aan optionele in-app aankopen, maar het spel is ook zonder deze aankopen prima te spelen. Give it Up! 2 is beschikbaar voor zowel de iPhone als iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juni 2016, 19:00
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.