iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 24 juni 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 24 juni 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag las je op iCulture over onze ervaringen met een tandenborstel die met gezichtsherkenning kijkt of je wel goed poetst. Ook bestelden we boodschappen via een app, die al binnen 15 minuten werden bezorgd en schreven we over het feit dat Apple nu toch echt stopt met Thunderbolt-schermen. Ook zou Apple van plan zijn om in 2017 met een nieuw type scherm voor de Apple Watch aan de slag te gaan. We hebben nog meer, zoals een app waarmee je opeens heel veel foto’s op je iPhone kunt opslaan en een lezerstip om je Apple Pencil van een clip te voorzien. Dat en meer las je vandaag op iCulture!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Buffer: Plan & Schedule Posts (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - Deze app heeft een flinke lijst bugfixes doorgevoerd.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Herkenbare notificatie als er Boulevard-nieuws is.
  • iA Writer (€59,99, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Preview en maak PDF’s en print documenten in je eigen stijl.
  • Product Hunt (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.4+) - Productcategorieën zijn terug in de app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.