Apple kerstreclame 2019.

iPad houdt kinderen zoet in Apple’s nieuwe kerstreclame

Apple's jaarlijkse kerstreclame is weer online verschenen. Net als ieder jaar staat er ook dit jaar een Apple-product in het zonnetje. In de reclame zien we hoe veelzijdig de iPad kan zijn.

Herinner je je de Apple kerstreclame van 2018 nog? In die volledig geanimeerde reclame speelden verschillende Apple-producten een belangrijke rol, waarin ook nog eens een diepere betekenis in verborgen zat. Dit jaar is dat wat minder het geval, maar met de reclame van ruim drie minuten is er weer genoeg te zien. Het draait allemaal om een gezin dat naar opa afreist om daar de kerstdagen door te brengen. Tijdens de reis speelt de iPad een belangrijke rol.

Apple’s kerstreclame 2019: wat je met een iPad kan doen

Het geduld van kinderen wordt tijdens familiebezoek met kerst vaak behoorlijk op de proef gesteld, helemaal als daarvoor een flinke afstand gereisd moet worden. De iPad houdt de kinderen rustig, zodat ze op de achterbank, in het vliegtuig en op de bank bij opa thuis een filmpje kunnen kijken en spelletjes kunnen spelen. Maar niets blijkt minder waar, zo verklapt de clou van de reclame.

In plaats van filmpjes kijken en spelletjes spelen, maken de kinderen een slideshow met oude familiefoto’s en -filmpjes. Op deze manier is de onlangs overleden oma er toch ook weer een beetje bij, tot verdriet van opa. De reclame heeft ook een teintje Disney, want het muzieknummer in de achtergrond is Married Life van Michael Giacchino, bekend van de Disney Pixar-film Up.

In de reclame komt alleen de iPad met Apple Pencil voorbij. Je ziet dus geen iPhone, Apple Watch, AirPods of Mac centraal staan. Welke app de kinderen precies gebruikt hebben om de familieherinneringen vast te leggen en bij elkaar te brengen, wordt niet helemaal duidelijk.

Heb jij nog cadeau inspiratie nodig? Check dan onze iCulture Gift Guide, met daarin de beste koopjes voor Apple-fans. Wil je korting scoren, dan vind je in ons Black Friday 2019 overzicht allerlei Apple-deals.

Bekijk ook

iCulture Gift Guide

Zoek je nog ideeën voor cadeaus een speciale gelegenheid, zoals de feestdagen? Is er binnenkort iemand jarig of wil je zomaar iemand verrassen? Zoek niet langer! De iCulture Gift Guide geeft inspiratie: voor jong tot oud en in elke prijsklasse hebben we leuke cadeaus voor je verzameld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.