Apple kerstreclame 2018

Apple’s reclamespot voor kerst 2018 doet denken aan Pixar

Apple heeft een reclamespotje voor de kerst uitgebracht en die lijkt rechtstreeks afkomstig uit de studio's van Pixar, het bedrijf waar Steve Jobs zo nauw betrokken bij was.

Elk jaar probeert Apple weer iets bijzonders te maken van het reclamespotje voor de kerst. Met ‘Share Your Gifts’ is dat zeker gelukt. Het gaat om een 3 minuten durend animatiefilmpje, met muziek van de 16-jarige songwriter Billie Eilish. In het filmpje zien we een meisje die haar creaties voor zichzelf houdt, totdat haar hond ervoor zorgt dat iedereen ervan kan genieten.

De boodschap van het verhaal: als je met je iPhone, iPad of een ander Apple-product iets creatiefs hebt gemaakt, kun je dat maar beter delen met anderen. Een mooie gedachte tijdens de kerst.

Het muzieknummer dat je hoort is ‘Come Out and Play’, dat via iTunes en Apple Music te beluisteren is.

Apple heeft ook een aantal ‘making of’-videos gemaakt, waarin je ziet hoe dit animiatiefilmpje met behulp van allerlei Apple-producten is gemaakt.
Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2018, 21:40
Categorie Apple
Onderwerpen feestdagen, kerst, reclamespot

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.