HomePod review: HomePod op bijzettafeltje

Apple hint naar spoedige release van HomePod in Frankrijk en Duitsland

Heel wat mensen zitten te wachten op een HomePod met Europese stekker. De slimme speaker zou immers begin 2018 beschikbaar komen in Frankrijk en Duitsland. Een supportdocument van Apple wekt de indruk dat de speaker er nu snel aankomt.

Apple maakte vannacht een foutje, door een supportdocument online te zetten over de beschikbaarheid van de HomePod. in het Frans, Duits en Japans. Momenteel is de HomePod alleen in het Engels te gebruiken. Het supportdocument was inmiddels offline gehaald en was hier te vinden. Het is nog onduidelijk of het bewust gelekte informatie door een Apple-medewerker is geweest, of dat er sprake is van een fout.

Hint naar Europese HomePod

Apple heeft eerder aangegeven dat de HomePod ‘in het voorjaar’ naar Frankrijk en Duitsland komt. In feite heeft Apple nog tot 21 juni de tijd, want dan begint officieel de zomer. Over Japan is nog niet eerder iets gezegd. Voor Europese gebruikers zou het een welkome introductie zijn, omdat je tot nu toe een verloopstekker nodig hebt. Het uiterlijk van het gelekte supportdocument doet vermoeden dat het nog niet helemaal af was. De pagina bevatte een slordig opgemaakte lijst van mogelijke audiobronnen voor de HomePod.

Hieronder is een screenshot te zien van de betreffende pagina:

Apple hint naar HomePod in Frankrijk en Duitsland

Zit jij te wachten op een HomePod met Europese stekker, of hou je de slimme speakers voorlopig voor gezien?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 mei 2018, 8:43
Bron Bron HomePod
Categorie iDevices
Onderwerp homepod
Device HomePod

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.