iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 3 mei 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 3 mei 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: je mag naar Napels afreizen, waar je gratis gaat leren programmeren. Apple geeft je een iPhone en een Mac, om samen met anderen te leren apps te maken en een eigen bedrijfje op te zetten. Toch is het echt waar: Apple roept geïnteresseerde studenten op om zich te melden. Na een toets en een gesprekje is er zomaar kans dat jij binnenkort in Napels zit. Het was een van de nieuwtjes die je vandaag op iCulture kon lezen. We leggen ook uit hoe de Field Test Mode op de iPhone tegenwoordig werkt, zodat je kunt zien hoe de signaalsterkte van je provider is. En we leggen uit hoe je alles uit het kompas op je iPhone haalt. Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Flitsmeister (gratis, iPhone + IAP, iOS 11.0+) - Wanneer je een signalering krijgt van een ambulance of een pijlwagen, kan je met een druk op het kruisje de melding laten verdwijnen.
  • iTranslate Vertalen (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 10.0+) - Met iTranslate Lens en de camera van je iPhone kun je nu direct menu’s, kaarten, borden en dergelijke vertalen. Google Translate kon dat al langer.
  • Facebook Analytics (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Nieuw! De Facebook Analytics-app om je paginabezoek nog gedetailleerder te analyseren. Aangekondigd op hetzelfde moment dat Cambridge Analytica het bijltje erbij neergooit.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 mei 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.