iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: Flitsmeister, Easy Address, Streetholder, Vevo en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals Flitsmeister, Easy Address, DJI en Vevo.

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

Flitsmeister

Mobiele snelheidscontroles vinden natuurlijk niet alleen plaats op de grote wegen, maar vaak ook op de kleinere provinciale wegen. Dankzij de laatste update voor Flitsmeister kan je mobiele flitsers op alle locaties doorgeven en in de app raadplegen. Zo ben je altijd gewaarschuwd voor een snelheidscontrole. Lees ons artikel over Flitsmeister voor de overige verbeteringen in deze update.

Easy Address

Waar een telefoonnummer en een datum meteen aangetikt kan worden voor aanvullende acties, geldt dat helaas niet voor adressen. Daarvoor is er nu de nieuwe Nederlandse app Easy Address. Daarmee navigeer je vanuit Safari naar het gewenste adres in je favoriete app, of dat nou Google Maps, Apple Kaarten of een andere app is. Lees ons artikel over Easy Address.

DJI

Fabrikant DJI kennen we vooral van drones in allerlei formaten. Deze week introduceerde DJI zijn eigen app voor Apple TV. Daarmee kijk je mooi video’s die met een drone gemaakt zijn, maar je vindt er ook tutorials met uitleg hoe je zelf zo’n strakke drone-video maakt. Lees ons artikel over DJI.

Vevo

Muziekdienst Vevo heeft zijn Apple TV-app vernieuwd. Naast een compleet nieuw design krijg je ook gecureerde afspeellijsten voorgeschoteld. Door het samenstellen van een eigen afspeellijst maak je eenvoudig je eigen muziekzender met videoclips, zoals MTV. Voor de app heb je wel een Vevo-account nodig. Lees ons artikel over Vevo.

Duolingo

Het populaire Duolingo voegde deze week Japans toe aan zijn lijst met mogelijke taalcursussen, al moet je daarvoor wel de Engelse taal machtig zijn. De nieuwe cursus heeft meer aandacht voor de praktijk en betrekt ook culture aspecten zoals anime en cosplay. Lees ons artikel over Duolingo.

Streetholder

Streetholder is een nieuwe Nederlandse game, die wel wat op Monopoly lijkt. Je moet de straat op gaan om straten te veroveren, maar de speelwijze is totaal anders dan Pokémon Go, de game die je ook uitdaagt om meer te gaan lopen. Lees onze review van Streetholder.

Telegram

Telegram was deze week WhatsApp weer een stap voor met een belangrijke toevoeging. In de laatste update voor iPhone en iPad kan je nu ook vanuit de app betalen voor producten en diensten. Daarnaast verstuur je voortaan videoberichten die je ook nog eens met iedereen kan delen via het nieuwe videoplatform Telescope. Lees over alle vernieuwingen in ons artikel over Telegram.

Google Assistant

De geruchten over de komst van Google Assistant naar de iPhone gingen al een tijdje, maar deze week introduceerde Google zijn slimme assistent tijdens Google I/O als losse app voor de iPhone. Nederlands wordt voorlopig niet ondersteund en de app is alleen beschikbaar in de VS (onderstaande link gaat naar de Amerikaanse App Store). Lees ons artikel over Google Assistant.

Gmail

Op Google I/O werd ook een update voor Gmail voor iOS aangekondigd. Met de nieuwe Smart Reply-functie kun je snel reageren op binnenkomende mailtjes, al werkt het momenteel helaas alleen in het Engels. Lees ons artikel over Gmail.

Facebook Messenger

Facebook introduceerde deze week een nieuw ontwerp voor Facebook Messenger. Zo moet je met drie tabbladen Berichten, Actieve vrienden en Groepen makkelijker je weg kunnen vinden binnen de app. Ook de games, waarmee Facebook eerder deze maand is gestart, hebben een prominent(er) plekje in het nieuwe uiterlijk gekregen. Lees ons artikel over Facebook Messenger.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 mei 2017, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.