Flitsmeister op de iPhone met blauwe achtergrond.

Flitsmeister waarschuwt nu voor mobiele flitsers op alle Nederlandse wegen

Flitsmeister waarschuwt nu voor flitslocaties op alle Nederlandse wegen. Een mobiele flitser kun je nu ook buiten de A- en N-wegen melden, bijvoorbeeld op wegen zonder hectometerpaal. Ook is het dashboard aangepast.

Flitsmeister op de iPhone met blauwe achtergrond.
Flitsmeister heeft een update voor haar app uitgebracht. Met de nieuwe versie is het mogelijk om een mobiele flitser op elke locatie te melden. Hierdoor is de app ook beter te gebruiken buiten grote provinciale wegen. Ook heeft het dashboard een update gekregen, waardoor deze net wat overzichtelijker is.

Flitsmeister met mobiele flitsers op alle locaties

De nieuwste versie van Flitsmeister kan nu ook mobiele flitsers buiten de A- en N-wegen verwerken. Via de Melden-knop kun je een mobiele flitser melden die je niet op de grotere wegen tegengekomen bent, maar op kleinere wegen zonder hectometerpaal. Het voordeel hiervan is dat er zo een completer beeld ontstaat van waar er allemaal geflitst wordt, zodat je ook op kleinere wegen gewaarschuwd wordt voor een snelheidscontrole. Wel moet de app je rijrichting en je huidige locatie controleren zodra je de mobiele flitser doorgeeft.

Het dashboard in de app heeft ook een kleine aanpassing gekregen. Sinds de compleet vernieuwde versie van Flitsmeister, vond je in het dashboard bovenaan snelkoppelingen naar huis of naar je werk. Deze zijn nu verplaatst naar de zoekknop rechtsonder. Tik je op het vergrootglas, dan wordt een apart menu geopend van waaruit je kunt navigeren naar je thuis- of werkadres. Je kunt daar ook een andere bestemming invoeren. In de kaart kun je nu kiezen dat het noorden altijd bovenaan staat en zoom je ook gewoon in tijdens het rijden.

Flitsmeister dashboard en kaart aangepast.

Eind vorig jaar heeft Flitsmeister haar app compleet op de schop gegooid. Versie 6.0 van Flitsmeister had een compleet nieuw opgefrist design. In ons exclusieve Flitsmeister-interview kon je alles lezen over de veranderingen van Flitsmeister en aan welke functies er nog gewerkt wordt. Sinds de komst van versie 6.0 zijn er diverse kleine updates en verbeteringen doorgevoerd, waar de update van vandaag ook een voorbeeld van is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2017, 14:22
Categorie Apps
Onderwerp flitsmeister

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.