Adonit Snap

Adonit maakt een tekenpen voor snapchatters

Adonit heeft de Snap gemaakt, een speciale tekenpen voor Snapchat-gebruikers om op foto's te kunnen tekenen. Ook is het een afstandsbediening voor selfies.

Pennenmaker Adonit heeft iets nieuws bedacht voor de Snapchat-generatie. Met de pen, die heel toepasselijk Snap heet, kun je je Snapchat-foto’s voorzien van opschriften. Er zit ook een knop op om selfies te maken.

Adonit Snap

Adonit Snap: tekenen op je snaps

Het is eigenlijk wel een slim idee: millennials die niet zo snel een stylus zouden kopen voor teken- en designwerk, zullen wel geïnteresseerd zijn in een Snapchat-stylus en selfie-afstandsbediening. Ook slim is dat je de pen vastklikt aan de telefoon. Het idee achter deze pen is dat mensen steeds vaker op foto’s tekenen. Niet alleen in Snapchat, maar ook in de Foto’s-app in iOS 10 en in iMessage.

Zoals Steve Jobs al zei: je vinger is het beste instrument, maar als je wat fijnere tekeningen wilt maken dan is een stylus best handig. De 4,3mm dunne stylus is iets korter dan de iPhone zelf en heeft een schrijfpunt van 1,9mm. Dit is hetzelfde formaat dat Adonit voor tekentablet gebruikt. Het werkt met iOS en Android en kost $35. Nog onduidelijk is of het product in samenwerking met Snapchat is gemaakt, of dat er alweer een bedrijf met de naamsbekendheid van Snap(chat) aan de haal gaat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 oktober 2016, 21:47
Categorie Accessoires
Onderwerpen snapchat, stylus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.