1Password Business.

Met 1Password Business beheer je nu ook veilig alle wachtwoorden in grotere bedrijven

1Password is er nu ook voor grotere bedrijven. De wachtwoordbeheerder heeft nu namelijk ook 1Password Business waarmee gebruikers binnen een bedrijf toegang kunnen krijgen tot de wachtwoorden die nodig zijn. Het is een alternatief voor 1Password Teams, waarmee je een kluis kon delen met een beperkt aantal mensen.

1Password is één van de populairste wachtwoordenbeheerder voor de iPhone en iPad. 1Password is er al in verschillende vormen en maten, bijvoorbeeld 1Password Families en 1Password Teams voor groepen. Vandaag komt daar 1Password Business bij: een lidmaatschap voor bedrijven die meer eisen stellen wat betreft functies en veiligheid.

1Password Business beschikbaar

Als je team waarmee je samenwerkt groter wordt en daardoor 1Password Teams niet meer biedt wat je nodig hebt, kun je overschakelen naar het nieuwe 1Password Business. Als je mensen uitnodigt voor de Business-versie, heb je als eigenaar zelf de controle over de toegang die de deelnemers krijgen. Je kan per deelnemer bepalen welke wachtwoorden ze zien en je kan ook groepen aanmaken voor mensen met dezelfde rechten. Het is zelfs mogelijk om te bepalen op welke toestellen leden van de groep 1Password mogen gebruiken, zodat de wachtwoorden in veilige handen blijven. Er is ook een reismodus voor bedrijven waar veel gereisd wordt, zodat je de toegang kan beperken.

1Password Business toegang geven.

1Password Business bevat ook een vorm van automatisering, bijvoorbeeld voor het toevoegen en beheren van nieuwe leden. 1Passsword synchroniseert bijvoorbeeld met de Azure Active Directory, zodat je makkelijker toegang kunt verlenen aan grote groepen mensen. Voor de extra beveiliging is er een derde factor voor het inloggen in 1Password. Naast je marterpassword en je geheime sleutel, werkt het ook samen met tweestapsverificatie apps. Je hebt dan dus ook nog de zescijferige code nodig om in te kunnen loggen.

1Password Business Sync.

Als beheerder heb je met 1Password Business ook extra mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld zien welke gedeelde wachtwoorden een werknemer gebruikt heeft en in een speciaal dashboard zie je alle activiteiten waarbij actie vereist is, bijvoorbeeld het goedkeuren van een wachtwoord.

1Password Business werknemer profiel.

Inclusief gratis familie-account
1Password Business kost $7,99 per maand per gebruiker. Mocht je dit als bedrijf willen proberen, dan is er een gratis testperiode van dertig dagen. Elke gebruiker krijgt dan ook 5GB opslag en er is speciale ondersteuning als je tegen problemen aanloopt. Bovendien krijgt elke gebruiker een 1Password Families-account, waarmee hij of zij haar eigen persoonlijke wachtwoorden en die van de gezinsleden veilig op kan slaan in 1Password. Zo’n 1Password Families-account kost normaal gesproken $4,99 per maand per vijf leden. Mocht jouw bedrijf behoefte hebben aan een goede wachtwoordenbeheerder, dan is het Business-account de moeite waard om te proberen.

Aanmelden kan via de website van 1Password.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2018, 9:42
Categorie Apps
Onderwerp 1password

1Password

1Password is een van de bekendste wachtwoordenapps voor iPhone, iPad en Mac. De app wordt gemaakt door AgileBits en loopt vaak voorop met nieuwe functies. Met 1Password kun je wachtwoorden, creditcardnummers en andere vertrouwelijke informatie veilig opslaan. Hieronder zie je onze belangrijkste artikelen over 1Password.

1Password

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.