Reacties voor: 10 Apple-producten die we nog dit jaar kunnen verwachten

Het najaar komt steeds dichterbij, dus is het hoog tijd om eens op een rijtje te zetten wat we allemaal nog kunnen verwachten van Apple dit jaar. Nieuwe iPads, iPhones, iMacs en natuurlijk de nodige nieuwe software. Een overzicht.
Lars Paymans -

Reacties: 23 reacties

  1. Geen nieuwe apple watch?

  2. Ik ben benieuwd zouden ze ook om de 2 jaar het design van de apple watch vernieuwen?

  3. @tim: Dat ding is pas sinds april uitgekomen, mogelijk dat de opvolger nog aangekondigd wordt in 2015 maar ik zou mijn iPhone opeten als de opvolger dit jaar nog uit kwam.

  4. Nieuwe MacBook air/pro? Skylake wordt ook nog dit najaar verwacht in laptops.

  5. Volgens het nieuwetijds-denken is een stabiliteitsupdate een volwaardige nieuwe iOS release en nu opeens weer een geheel nieuw product. Zo gaat het wel hard, we komen dit jaar wel op een stuk of 20 nieuwe producten.

  6. Tsja, die Apple TV. Ik moet het nog maar zien. Maar lijkt me wel fijn. Ik heb de aanschaf van een Apple TV 3 ervoor uitgesteld. Kom maar op!

  7. Natuurlijk geen nieuwe Apple Watch, nog niet eens een aankondiging. Het ding is net uit, en Apple zou zichzelf diep in de vingers snijden als ze een nieuwe voor 2016 voor “the holiday season” aankondigen.

  8. Valt iOS en OS X ook onder ‘nieuwe producten’ ?

  9. @tim: nieuwe watch zou wel heel snel zijn , de huidige is nog lang niet overal beschikbaar. Ik heb hem sinds vrijdag en design is zoals de rest super . Op 1 vlak maakt Apple bij de watch zijn belofte niet waar want de batterij gaat geen 18 uur maar minstens 24 uur mee. Zelf heb ik na 24 uur nog 30% power over.

  10. @Michel: Waarom niet? Er wordt toch nergens beweerd dat het alleen om hardware (producten) gaat?

  11. Misschien stomme vraag, maar kom het nergens tegen..

    Wordt de Apple router (lees; Express, Extreme etc..) nog vernieuwd? Qua specs (dus niet de performance) loopt Apple nu wel achter tov andere routers..

  12. Origineel geplaatst door Niels
    Tsja, die Apple TV. Ik moet het nog maar zien. Maar lijkt me wel fijn. Ik heb de aanschaf van een Apple TV 3 ervoor uitgesteld. Kom maar op!

    Helemaal 100% mee eens!

    Zelfs als de Apple televisiedienst (of andere nieuwe  content) nog wel even op zich laat wachten, wat voor Nederland, Vlaanderen en de rest van Europa sowieso wel héél waarschijnlijk is, bieden Apps van derden voor TV waarschijnlijk al veel eerder mogelijkheden voor nieuwe content waar wij hier ook meteen iets aan hebben. Denk maar aan de ‘ouderwetse’ (content)providers als omroepen, kabelaars en KPN (en dochters) etc. die bij navraag door iCulture, alweer even geleden, zeer geïnteresseerd bleken.

    Zou zelf héél blij zijn met een KPN iTV app op de langverwachte nieuwe TV (en liefst ook op de oude), met NPO app als goede tweede favoriet, en ben vast niet de enige. 😃

  13. Waar blijft het Retina thunderbolt display en een force touch magie trackpad..

  14. Doe mij maar een iPad Pro met OS X net zoiets al de Surface Pro van Microsoft. Dan gaat de retina MB direct de deur uit.

  15. Waar ik mij het meest op verheug is de update van de Apple watch. Nu al super, straks helemaal top

  16. nr.11: iPhone 6C

  17. Heeft Apple teveel A8-processorchips ingekocht?

  18. Ik verwacht eigenlijk een nieuwe Time Capsule en een nieuwe AirPort…..

  19. Origineel geplaatst door Ferryman
    @Michel: Waarom niet? Er wordt toch nergens beweerd dat het alleen om hardware (producten) gaat?

    Daar zit wat in.
    Wist niet dat software die er bij apple altijd al bij zit ook als apart product werd gezien.
    Maar oké ik snap t

  20. Ik denk dat de iPad Pro niet gaat komen.

    niet als het op iOS gebaseerd is. Dan zou formaat en force touch de enige onderscheidende factor worden. Tablet als de surface 3 en de Pro variant maken veel meer sense op dit moment. Die zijn gebouwd om een laptop te kunnen vervangen en dat gaat ze goed af.

    Juist die functionaliteit mist de iPad en hoop ik terug te zien in een iPad Pro.
    Een iPad die een MacBook zou kunnen vervangen omdat ie MacOSX draait dat maakt het in mijn ogen het label Pro waardig.

    Gewoon MacOSX met de touch instructie set uit iOS. Dan kan je Adobe CC op je tablet draaien. Force touch geeft je drukgevoeligheid als artiest. Met ondersteuning van een stylus werk je nauwkeuriger.

    Ik weet het, het wordt zo een gigantisch niche product speciaal voor de creatieveling maar daar is apple ooit begonnen en groot mee geworden. de iPad voor de thuis gebruiker is er al en die is hopeloos ingeslapen. iOS9 maakt het beestje straks weer wakker. Maar of het genoeg is om de tablet markt maar opnieuw opschudden weet ik niet.

    Nu laat het zich de kaas van hun brood eten door notabene Microsoft.
    Er is een gigantische markt die apple nu laat liggen. http://www.surfaceproartist.com is een blog die in gaat op tablet computers voor artiesten. Apple ontbreekt.

  21. Ik bedoel puur met nieuwe apple watch dat dat ding al bijna een jaar uit is en pas net in Nederland is, meestal komt na ieder jaar een opvolger dus dacht t kopen van ‘n watch uittestellen naar de 2e versie en die in Duitsland halen. 😉

  22. Wanneer komen er nieuwe Macbook Pro 13″ en in de kleur space grey?…

  23. @Robbin: Heel goed Mac en iPad dezelfde besuringsysteem bijv. OSX, zodat ze beiden dezelfde Apps krijgen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.