Infincase

INFINCASE: stel je eigen iPhone-case samen

Kan je niet kiezen tussen een iPhone-hoes met batterij, opslag of een luidspreker? Met de INFINCASE bouw je zelf een iPhone-case op basis van onderdelen.

Wil je een iPhone-case met een ingebouwde accu? Of ben je juist op zoek naar een hoes die je muziek versterkt? De ene case is de ander niet, en de kans is klein dat je één hoes gaat vinden die alle leuke extra’s tegelijk aanbiedt. De INFINCASE is wat dat betreft een goed alternatief. Deze iPhone-case kan op zichzelf vrij weinig – maar heeft een hoop extra opties zodra je er de juiste hulpstukken aan bevestigt.

Infincase

INFINCASE: iPhone-hoes zelf uitbreiden

De INFINCASE is een modulaire iPhone-hoes. De achterkant heeft een bevestigingspunt voor extra onderdelen, die de mogelijkheden van je case uitbreiden. Je kunt er een 4000mAh-accu aan hangen als je de iPhone wil opladen, of een luidspreker bevestigen om beter naar muziek te luisteren. Een speciaal blok met 32GB opslagruimte laat je extra iPhone-bestanden bewaren. Deze opslagruimte is toegankelijk vanuit een speciale app.

INFINCASE

Je bestelt de INFINCASE door op Kickstarter 45 pond (63 euro) te doneren. Vroege vogels betalen slechts 35 pond. Je krijgt voor dat bedrag een bundel met de case en batterijmodule, zodat je de iPhone kunt opladen. Wil je alledrie de modules? Dan moet je 150 pond (212 euro) in het project steken.

Je krijgt de INFINCASE in september toegestuurd – mits het project zijn streefbedrag inzamelt. Die kans lijkt vrij groot: de makers willen slechts 2.000 pond ophalen, en zijn op het moment van schrijven al op een kwart. Vermoedelijk hebben ze hun investeringsgeld al binnen en wordt Kickstarter als verkoopplek gebruikt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 augustus 2015, 14:37
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.