Alarm-Fase-1-icon

Alarmfase 1 krijgt iPad-versie, nieuw ontwerp en betere filters

De P2000 meldingen-app Alarmfase 1 is vernieuwd en verder uitgebreid met een iPadversie, ondersteuning voor de iPhone 6 en 6 Plus. Daarnaast zijn de filters verder verfijnd zodat je alleen de meldingen ontvangt die jij wilt.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Alarm-Fase-1-icon
De Alarmfase 1 – P2000-app, waarmee je altijd op de hoogte bent van de laatste P2000 meldingen, bestaat vijf jaar. Om dat te vieren is de app vernieuwd zodat het nog makkelijker wordt om alleen de meldingen van politie, brandweer en ambulance te ontvangen, die jij interessant vindt. Met deze app krijg je de P2000-oproepen, slechts enkele seconden nadat deze verstuurd is naar de hulpdiensten. De eerste week is gratis, daarna betaal je €5,99 per jaar.


In die vijf jaar is Alarmfase 1 meer dan 300.000 keer gedownload en hebben meer dan 200.000 gebruikers zich geregistreerd. De app heeft de afgelopen tijd zelden meer een update ontvangen. Nu de nieuwe versie beschikbaar is, zijn er dan ook meteen een hoop vernieuwingen doorgevoerd.

Alarmfase-1-app Alarmfase-1-app

Geoptimaliseerd en iPad-versie

De app is geoptimaliseerd voor de iPhone 6 en 6 Plus, en ondersteunt nu ook de iPad. Handig als je veel meldingen volgt en een groter scherm van pas komt. Ook kun je de app nu in een liggende modus bekijken als je je iDevice kantelt.

Daarnaast zijn de filters uitgebreid, zodat de meldingen in de app overeenkomen met je ingestelde filters en je brugmeldingen uit kunt sluiten. Ook zijn de menu’s verder versimpeld en kun je de pushgeluiden vanuit de app uitschakelen.

Vorig jaar kreeg de alarm-app een handige nieuwe functie met een straalfunctie, zodat je alleen meldingen ontvangt voor hulpdiensten bij jou in de buurt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 augustus 2015 om 12:07
Onderwerpen
, ,
Categorie
Apps
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.