WhatsApp voor iPhone gratis tijdens de feestdagen

De bekende iPhone berichten-app WhatsApp is tijdens de feestdagen gratis in de App Store te downloaden. Door berichten met je internetverbinding uit te wisselen bespaar je met WhatsApp sms'jes.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

WhatsAppHeb je de inmiddels geroemde berichten-app WhatsApp nog niet gedownload, dan is vandaag wellicht een goed moment om dit alsnog te doen. Vanwege de feestdagen is de app namelijk gratis in de App Store verkrijgbaar. Met WhatsApp kun je berichten uitwisselen met andere WhatsApp-gebruikers in je adresboek via de internetverbinding van je iPhone. Op deze manier hoef je niet in de sms-bundel van je mobiele abonnement te tappen.

WhatsApp concurreert op het moment met iMessage, Apple’s nieuwe berichtendienst in iOS 5. Hoewel beide diensten ongeveer hetzelfde doen, heeft WhatsApp nog een aantal voordelen: zo is de app niet alleen beschikbaar voor de iPhone, maar ook voor Android, BlackBerry, Windows Phone 7 en Symbian. iMessage kan enkel berichten uitwisselen met andere iPhone, iPad en iPod touch-gebruikers. WhatsApp is niet te gebruiken op de iPad en iPod touch.

Downloaden: WhatsApp (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 december 2011, 11:58
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen gratis, whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.