VoIP-applicatie XSPhone van XS4ALL nu in de App Store

XSPhone, de VoIP-applicatie van XS4ALL, is vanaf nu in de App Store te vinden. Met de applicatie kun je op de iPhone bellen via je vaste nummer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

xs4allDe eerder aangekondigde VoIP-applicatie XSPhone van XS4ALL is vanaf nu in de App Store te vinden. Met XSPhone kun je via elk SIP-account bellen naar vaste en mobiele nummers. Twee weken geleden hadden we al een preview van XSPhone, waaruit bleek dat de applicatie eigenlijk probleemloos werkt. XSPhone is geschikt voor de iPhone en tweede generatie iPod touch.


xsphoneHandig is, dat je kunt bellen met het nummer van de vaste lijn thuis, zodat het lijkt alsof je gewoon thuis bent. De applicatie gedraagt zich grotendeels zoals de standaard telefoonapplicatie op de iPhone.

Het bellen werkt op dit moment alleen via Wi-Fi. Het is daarbij leuk om te weten, dat je bij XS4ALL gratis gebruik kunt maken van alle KPN-hotspots. Vanaf alle hotspots staat sip.xs4all.nl open, zodat je niet apart hoeft in te loggen als je vanaf een KPN-hotspot even wilt bellen.

Downloaden: XSPhone (gratis)
Meer info: XS4ALL XSPhone
Tipgevers: Hans en Liesbeth

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

38 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.