iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Sonos brengt betaversie iPhone-app met retina-resolutie uit

Sonos komt binnenkort met een nieuwe versie van zijn Controller-app, die is voorzien van Retinagraphics. Via een nieuwe beta-programma kunnen Sonos-gebruikers hem nu al testen.

Sonos controller betaDe Sonos Controller app, waarmee je Sonos spelers kunt bedienen vanaf je iPhone of iPad krijgt binnenkort eindelijk ondersteuning voor het Retinascherm van de iPhone 4(S) en de nieuwste iPad. De resolutie van de graphics gaat omhoog en ook de album-art van de muziek die je afspeelt ziet er een stuk mooier uit. De update van de Sonos Controller staat nog niet in de App Store, maar is al wel voor alle Sonos-gebruikers beschikbaar als beta-versie.

Sonos heeft namelijk besloten om voortaan openbare beta’s te publiceren. Gebruikers kunnen zich hiervoor aanmelden via hun Sonos-account.

Sonos Controller BetaAls je in het beta-programma zit, krijg je voortaan automatisch een melding in het menu van de app als er een update beschikbaar is. Vervolgens klik je door naar een downloadsite, waarvandaan de beta-versie wordt binnengehaald. Deze app vervangt dan automatisch de huidige versie. Als je problemen hebt met de beta kun je die melden op de Sonos-site, zodat deze zijn opgelost voor de officiële release.

Op zijn blog laat Sonos weten dat er wekelijks updates zullen komen van de beta-app. Daarnaast waarschuwt Sonos dat je je bewust moet zijn dat je betasoftware gaat gebruiken. “Verwacht het onverwachte”, aldus Sonos.

Meer informatie: Sonos

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juni 2012, 13:32
Categorie Muziek
Onderwerpen populaire apps, retinascherm, sonos

Sonos

Sonos is een multiroom speakersysteem dat je bedient via een iOS-app. Hier vind je alle belangrijke artikelen over Sonos.

Sonos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.