Sint is jarig! iPad-prentenboek vandaag gratis

Sinterklaas is jarig is een prentenboek van Nannie Kuiper en Alice Hoogstad. Het boek met tekenfilmachtige animaties is vandaag gratis te downloaden.

sinterklaas-is-jarigVijf december, de ideale dag voor een Sinterklaas-actie. Uitgeverij Ploegsma geeft vandaag het iPad-prentenboek ‘Sint is jarig!’ gratis weg. Het digitale kinderboek van Nannie Kuiper en Alice Hoogstad verscheen nog geen week geleden en is speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters. De kleinsten kunnen naar animaties kijken en luisteren naar het verhaal van Sinterklaas. ‘Sint is jarig!’ draait uiteraard om Sinterklaas. Juf bereidt zich met alle kinderen in haar groep voor op het bezoek van de Sint.

Ze versieren de klas, bouwen een stoomboot, knutselen mijters en pietenpetten en oefenen goed met zingen. En dan is het grote moment aangebroken… Hij komt! De app zit vol met humor, je kunt samen voorlezen en spelen met Sinterklaas en zijn pieten. Leuk om te hebben, dit prentenboek dat te bekijken en te beluisteren is als een tekenfilm. De app verscheen voor €3,59 in de App Store, maar hij is vandaag (5 december) gratis te downloaden.

Downloaden: Sint is jarig (tijdelijk gratis, normaal €3,59, iOS 4.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2012, 17:50
Categorieën Boeken, Kinderen
Onderwerpen kinderen, prentenboek, sinterklaas

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.