RTL Telekids: uitzending gemist-app met kinderprogramma’s

RTL Telekids voor iPhone, iPod touch en iPad is een gratis uitzending gemist-app voor kinderprogramma's zoals Ernst & Bobbie en Voice Kids.

RTL Telekids iPhone iPad iPod touchMet de applicatie RTL Telekids kunnen kinderen een beroep doen op een eigen uitzending gemist-app op de iPhone. De toepassing van de Nederlandse commerciële zender zet verschillende kinderprogramma’s op een rij waardoor je eenvoudig kan scrollen. Hallo K3, Green-Kids, de Fabeltjeskrant, Ernst Bobbie & De Rest en The Voice Kids zijn enkele van de programma’s die teruggekeken kunnen worden. Per programma zie je een overzicht van de laatste afleveringen, die na een tik meteen beginnen met afspelen.

Vanzelfsprekend heb je een internetverbinding nodig op de iPhone, iPod touch of iPad om van de app gebruik te kunnen maken. Het is helaas niet mogelijk om afleveringen tijdelijk op het apparaat op te slaan, waardoor kijken in het buitenland geen optie en onderweg kijken ook bemoeilijkt kan worden.

In het hoofdmenu veeg je verticaal door de programma’s, maar met het vergrootglas rechts zoek je ook snel naar een programma. Daar valt op hoe omvangrijk het aantal programma’s is dat je kan terugzien in de applicatie. Behalve de in de inleiding genoemde programma’s, kunnen er afleveringen worden teruggezien van Biba Boerderij, Bobo, Boom & Reds, Brandweerman Sam, Burgers’ Zoo En Waarom, Chloe’s Closet, Chugginton Medaille Race, Efteling TV, drie films van Ernst & Bobbie, Glumpers, Hands, Hooi Hooi, Jokie, Jungleclub, Koala Broertjes, Little People, Marjolein en het geheim van het slaapzand, PipaPanda, Sprookjes Van Klaas Vaak, Sprookjesboom, The Adventures of Chuck and Friends, Uki en Vipo.

RTL Telekids hoofdmenu scrollen RTL Telekids afleveringen

De beeldkwaliteit in RTL Telekids is niet vrij van ruis, maar hoog genoeg om goed te zien wat er gebeurt. Video’s kunnen klein en in de liggende houding van de iPhone in volledig scherm worden bekeken. Met in totaal 31 verschillende programma’s te bekijken met vaak een reeks afleveringen per programma, is RTL Telekids een bijzonder gulle gratis dienst voor je kroost.

Downloaden: RTL Telekids (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2013, 12:06
Categorieën Amusement, Kinderen, Nederlandse apps
Onderwerpen kleuters, peuters, uitzending gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.