AppEvent: schulden-app GiveMyMoneyBack tijdelijk gratis

Met de tijdelijk gratis AppEvent-app GiveMyMoneyBack kun je openstaande schulden makkelijk bijhouden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

GiveMyMoneyBackiPhone-applicatie GiveMyMoneyBack maakt het makkelijker om bij te houden aan wie je wat voor bedrag hebt uitgeleend en wanneer je de centen weer terug verwacht. Zo hoef je niet meer te onthouden wat je met je vrienden hebt afgesproken. Je kunt de app vandaag gratis downloaden, in verband met de Nederlands-Belgische actie AppEvent. Hierbij wordt er iedere dag één applicatie gemaakt door een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar gratis aangeboden.

In GiveMyMoneyBack vul je in wie je geld schuldig is, wat voor bedrag je precies hebt uitgeleend en wanneer je hoopt het geld terug te zien. Ook is het mogelijk om in de app aan te geven dat jij van iemand anders geld hebt geleend. In een overzicht krijg je vervolgens te zien welke schulden er nog openstaan en wanneer je eerstvolgende deadline volgt. Op het beginscherm zie je ook of alle gemaakte en ontvangen leningen positief of negatief uitpakken: moet jij meer terugbetalen dan je zelf zult ontvangen, dan kom je in de rood te staan.

Bij AppEvent wordt iedere dag een app gratis aangeboden. Het lijkt daardoor aannemelijk dat GiveMyMoneyBack na dinsdag 22 januari weer zijn originele prijskaartje van 89 eurocent zal krijgen. Controleer daarom goed in de App Store of de aanbieding nog geldt, voordat je de app aanschaft.

Downloaden: GiveMyMoneyBack (gratis, normaal €0,89, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2013, 12:26
Categorie Financiën
Onderwerp appevent

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.