Kids TV brengt Sesamstraat, Kabouter Plop en andere kinder-tv naar de iPhone

Kids TV Dutch is een app waarmee je Nederlandse tv-programma's kunt kijken. Er zitten 14 populaire tv-programma's voor kinderen in met meer dan 60 uur kijkplezier.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

kids tv iphoneKids TV is een Nederlandse app waarmee je allerlei kinderprogramma’s kunt afspelen, zoals Sesamstraat, Bob de Bouwer, Kabouter Plop, Koekeloere, Teletubbies, Nijntje en meer. In totaal zitten 14 kidnerprogramma’s in deze app, die voor 79 eurocent te krijgen is. De makers beloven meer dan 60 uur kijkplezier en snelle laadtijden. De app zelf is maar 1,2 MB groot en dat betekent dat je een internetverbinding nodig hebt om de filmpjes te kunnen kijken. Dezelfde ontwikkelaar maakte eerder de app Dutch TV voor volwassenen, waarmee je programma’s als De TV Kantine, Benidorm Bastards en Ter land ter zee en in de lucht kunt kijken.

Bij de kidsversie gaat het om kinderprogramma’s van de tv. De app verwijst naar content die door de betreffende omroepen en commerciële zenders online wordt aangeboden. Echt exclusieve content is het dus niet, maar het gaat meer om het gemak dat iemand dit bij elkaar heeft gezocht.

Downloaden: Kids TV Dutch (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2011, 22:57
Categorieën Amusement, Kinderen
Onderwerpen kinderen, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.