iPhone-applicatie Plu uit de App Store gehaald

De iPhone-applicatie Plu is niet meer verkrijgbaar in de App Store. De applicatie zal worden vervangen door alWeerBericht, een gratis app met een andere opzet.

plu regenDe ontwikkelaar van de iPhone-applicatie Plu liet ons weten, dat de applicatie afgelopen zondag uit de App Store is gehaald. De ontwikkelaar heeft dit na een halfjaar in de App Store besloten, volgens eigen zeggen omdat het tijd was voor verandering. Er komt binnenkort een nieuwe iPhone-applicatie aan, die is afgeleid van Plu, maar gratis te downloaden is. De content daarvan zal anders zijn dan de huidige generatie weerapplicaties, zoals Regenalarm en Zomerweer.

Mensen die Plu al eerder hadden gekocht voor de introductieprijs van €2,39 of de latere prijs van €0,79 kunnen de app nog een halfjaar gebruiken. In de tussentijd zal de nieuwe app inmiddels verschenen zijn, die de naam alWeerBericht krijgt. Bij Plu was het de bedoeling dat je parapluutjes liet vallen op plekken waarvan je een regenalarm wilde ontvangen. De app waarschuwde dan als er een regenbui op komst was, zodat je er rekening mee kon houden bij het barbecuen of andere buitenactiviteiten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 november 2010, 16:21
Categorieën Het weer, Nederlandse apps
Onderwerp app store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.