Houzz Interior Design Ideas: inspiratie opdoen voor de inrichting van je huis

Houzz is een site met tienduizenden ideeën voor de inrichting van een huis en heeft nu ook een iPad-applicatie. Binnen de app kun je door allerlei foto's en ideeënboeken van anderen bladeren.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Houzz Interior Design IdeasInspiratie opdoen voor de inrichting van je huis? Dan is de iPad-applicatie van Houzz misschien iets voor je. Houzz is een site met tienduizenden ideeën voor de inrichting van een huis. Nu kun je dus ook interieur inspiratie opdoen op je iPad met Houzz Interior Design Ideas.

Binnen de applicatie kun je door allerlei foto’s en ideeënboeken van anderen bladeren. Heb je iets gevonden dat je wilt bewaren, dan kun je het opslaan in je eigen ideeënboek en zo makkelijk terugvinden of delen met anderen. Je eigen ideeënboek is ook offline beschikbaar, voor als je op een plaats bent waar je geen internetverbinding tot je beschikking hebt.

Via de applicatie is het ook mogelijk om in contact te komen met aannemers, architecten en ontwerpers, omdat zij ook actief zijn op Houzz. Of er ook Nederlandse professionals opzitten is niet bekend, maar dat is misschien ook gewoon een kwestie van tijd.

Downloaden: Houzz (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 november 2010, 23:11
Categorie Lifestyle
Onderwerpen huis, interieur, wonen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.