GPS MapCard 2: iPhone-foto’s met plattegrond delen met anderen

GPS MapCard 2 is een app waarmee je je locatie met anderen kunt delen. De ontvanger krijgt een mooi vormgegeven kaartje met foto, adres en een plattegrond.

gps mapcardGPS MapCard 2 is een app met een handige functie: je stuurt een foto die je bijvoorbeeld op vakantie hebt gemaakt en de ontvanger krijgt er meteen een kaart bij. Je kunt je MapCard ook meteen via Twitter met anderen delen. De belangrijkste functie van GPS MapCard is dat je een foto met kaart opslaat, waarbij is geprobeerd om ook het design zo strak mogelijk te maken. Het lijkt alsof je foto’s met een stuk plakband op een grijs stuk papier is geplakt. De app laat automatisch het adres zien, waar de foto is gemaakt maar je kunt ook kiezen voor de geografische coördinaten. Eventueel kun je met drag and drop de punaise nog iets verplaatsen als deze niet helemaal goed staat. GPS MapCard ondersteunt meerdere fotodiensten voor het publiceren van je MapCard.

De originele foto blijft trouwens ook bewaard. Als MapCard kun je er een kort commentaar en een datumstempel aan toevoegen. GPS MapCard is behalve op vakantie ook heel praktisch als je met iemand wilt afspreken. Je maakt een foto van een restaurant en de ontvanger krijgt er meteen een duidelijk kaartje met adres bij. Je uitnodiging ziet er dan wel héél verzorgd uit.

Downloaden: GPS MapCard 2 (tijdelijk gratis, normaal €1,59)

gps-mapcard

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2011, 22:22
Categorie Navigatie
Onderwerpen gps, locatie, plattegrond, wenskaarten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.