Archief voor 'locatie'

Locatiedeling in Google Maps

Zo kun je stoppen met locatie delen via apps op iPhone en iPad

Sommige apps houden je locatie nauwgezet in de gaten en sturen deze info naar externe partijen, zoals adverteerders. Hoe kun je de locatie delen door apps uitschakelen op iPhone en iPad? Je leest het in deze tip! Je kunt ook instellen of apps je exacte locatie of slechts bij benadering mogen weten.

Basisfuncties
Vrienden terugvinden op festivals

Met deze apps kun je vrienden terugvinden op festivals

Ga je deze zomer met vrienden naar Pinkpop, Lowlands of een ander festival? Zorg dan dat je elkaar in de menigte niet uit het oog verliest. Met deze apps voorkom je dat je elkaar kwijtraakt: zo weet je altijd waar je vrienden uithangen!

Apps
Instagram vakantie-inspiratie

Gebruik Instagram als reisgids voor je volgende vakantiebestemming

Je hebt geen reisgidsen nodig om iets te weten te komen over je volgende vakantiebestemming. Ook op Instagram kun je allerlei informatie vinden en het is vaak recenter. Het hippe restaurant dat een week geleden open ging, staat wel op Instagram, maar niet in je reisgids. Deze tip legt uit hoe je het gebruikt.

Apps, Foto
Locatie van foto's opvragen

Zo zie je waar iPhone-foto's zijn gemaakt

Locatie opvragen per foto

Als je foto's maakt met je iPhone, dan wordt van elke foto de locatie opgeslagen. Waar kan je die info terugvinden? Dat leggen we uit in deze tip, zodat je precies weet waar de foto is gemaakt.

Foto