Nieuwe vrienden maken met burendienst van IM+ op de iPhone

IM+ heeft een update gekregen met een nieuwe Neighbors Location Service. Dit is een dienst om te kijken welke mensen met dezelfde interesses er in de buurt zijn, zodat je kunt kletsen of afspreken.

im+ iphoneDe instant messenger IM+ heeft een update gekregen naar versie 5.0 en bevat nu een zogenaamde neighbors location service. Dit is een dienst om met vrienden in de buurt te kletsen. De app kijkt welke mensen met gelijksoortige interesses in de buurt zijn, zodat je ermee kunt gaan chatten. Neighbors is bedoeld als manier om in gesprek te raken, nieuwe vrienden te maken en interessante mensen te ontmoeten. Maar je kunt het ook gebruiken als je een lokaal winkeltje hebt en klanten duidelijk wilt maken dat je ergens gevestigd bent. De klanten kunnen dan meteen met je gaan chatten om te vragen of een bepaald product op voorraad is.

Een andere toepassing is in de screenshots van de ontwikkelaar te zien: je wilt een iPad 2 kopen en je ziet iemand bij de Apple Store vermoedelijk in de rij staat. Je kunt dan meteen een berichtje sturen en iemand een mooie vergoeding bieden, als hij/zij de plaats in de wachtrij wil afstaan. Alle gebruikers zijn voorzien van een avatar en je ziet meteen waar ze op de kaart zijn, zodat je goed kunt bepalen of iemand écht in de buurt is. ShapeService heeft in versie 5.0 nog wat andere functies toegevoegd, zoals het wissen van de accounthistorie. Verder zijn er wat bugfixes doorgevoerd en de icoontjes zijn wat opgepoetst. IM+ is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een gratis versie en een Pro-versie van €7,99 als universele app.

Downloaden: IM+ (gratis) en IM+ Pro (€7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2011, 23:01
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp instant messaging

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.