Friends iPhone-app krijgt update naar versie 1.5

Friends, de iPhone-app die je adresboek en vriendenlijst samenbrengt, heeft een flinke update gekregen. Versie 1.5 brengt een hoop verbeteringen, waar gebruikers op hebben zitten wachten.

friends-iconFriends, de iPhone-app die al je adresboeken en vriendenlijsten samenvoegt, heeft een langverwachte update gekregen. Het gaat om een forse update en volgens de makers is de lijst van verbeteringen zelfs zo groot dat ze niet allemaal te benoemen zijn. Ontwikkelaar Taptivate geeft aan goed naar haar gebruikers te hebben geluisterd en heeft dan ook de meestgevraagde functies doorgevoerd.

Allereerst is de app veel sneller en soepeler geworden. Echter is mij de verbeterde snelheid nog niet echt opgevallen; de app reageert bijvoorbeeld niet direct als je op een menuonderdeel tikt. Verder is er aan de user interface ook het één en ander veranderd. Zo is er in het beginscherm van de applicatie het menuonderdeel notificaties toegevoegd, waar je van alle ondersteunde sociale netwerken reacties van mensen op jouw posts ziet. Verder kun je nu een ‘mode switcher’ oproepen; deze verschijnt boven in het scherm en helpt je bijvoorbeeld je berichtenstream snel filteren op alleen de posts met foto’s erin.

Ook is het vanaf nu mogelijk om LinkedIn-contacten te synchroniseren en artikelen die je later wilt teruglezen kun je nu niet alleen via Instapaper, maar ook via Read it Later opslaan. Een laatste zichtbare update is de mogelijkheid om contacten te sorteren bij hun voornaam. Verder zijn er nog een hoop bugfixes. Friends Plus is nu met korting te verkrijgen en kost tijdelijk 0.79 euro.

Downloaden: Friends (€0,79 euro)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2011, 18:55
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen contacten, facebook, integratie, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.