DiabetesDigital: Nederlandstalig iPad-magazine over diabetes

Diabetes Digital is een nieuw magazine op de iPad, bedoeld voor mensen met diabetes. Het is het eerste magazine voor deze doelgroep op de iPad.

diabetes digitalDiabetesDigital heeft naar eigen zeggen een wereldprimeur te pakken: het is het eerste iPad-magazine voor mensen met diabetes. Op 24 februari zal het glossy magazine op de iPad worden gelanceerd. De informatie en artikelen in het magazine kun je dankzij de interactieve mogelijkheden van de iPad meteen delen met vrienden, bekenden en de behandelend arts. DiabetesDigital is een initiatief van Frans Luyendijk en wordt voor en door patiënten gemaakt. Komende donderdag zullen de eerste twee exemplaren op de iPad worden overhandigd aan oud-topvolleyballer Bas van de Goor en Nederlands karatekampioen Lydia Mossel.

Beide sporters werken aan het magazine mee: Bas van de Goor schrijft een vaste column in het magazine (en heeft bovendien zijn eigen goededoelenstichting rond diabetes) en Lydia Mossel mocht de cover van het eerste iPad-nummer vullen. Het eerste nummer bevat onder andere een interactieve diabetesquiz, een artikel over partydrugs en recepten om met diabetes culinair te kunnen genieten.

bas van de goorHet tweemaandelijkse magazine opereert onafhankelijk van de overheid en belangenorganisaties, al wordt het blad wel gesteund door het Diabetes Fonds. In DiabetesDigital zijn advertenties opgenomen van bedrijven als Dexcom, Bayer en Medtronic.

Het magazine is vanaf vandaag al in de App Store te vinden en is gratis te downloaden.

Downloaden: DiabetesDigital Magazine (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2011, 15:16
Categorie Kiosk
Onderwerpen diabetes, gezondheid, magazine, tijdschriften

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.