Flipboard gaat samenwerken met Rolling Stone Magazine

Flipboard heeft een overeenkomst met Rolling Stone Magazine gesloten. Ze tonen Twitter-berichten in een magazine-achtige stijl.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

rolling stone flipboardToen Flipboard werd gelanceerd, realiseerden veel mensen zich dat websites op een andere manier konden worden gelezen: als een magazine, met mooie opmaak en veel foto’s. Toch is de tijdschriftenwereld ook geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden en Flipboard sluit daarom steeds meer overeenkomsten met uitgevers. De nieuwste aanwinst is Rolling Stone Magazine. Zij hebben een overeenkomst gesloten met Flipboard om voortaan content in de app te tonen. Het gaat in feite om de Twitter-feed van @RollingStone, voorzien van een omlijsting in tijdschriftenstijl.

Er staan ook artikelen van de Rolling Stone-website tussen, die niet exclusief op Flipboard te lezen zijn. Wil je echt op de hoogte blijven, dan zul je uiteindelijk toch het papieren magazine moeten lezen, want dat blijft voor Rolling Stone de eerste prioriteit. Washington Post Magazine en Elle sloten eerder al een soortgelijke overeenkomst met Flipboard.

Downloaden: Flipboard
Meer info: Flipboard Blog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2011, 15:16
Categorie Kiosk
Onderwerpen flipboard, magazine, muziek, tijdschriften

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.