AppEvent: prentenboek Bobbi vandaag gratis

Bobbi is een prentenboek van uitgeverij Kluitman, die je vandaag via App Event gratis kunt downloaden.

bobbi coverAppEvent geeft vandaag het prentenboek Bobbi (ons review) van uitgeverij Kluitman Alkmaar gratis weg. Het gaat om een iPhone-applicatie die ook in dubbele weergave op de iPad te bekijken is. In het prentenboek ‘Bobbi naar de dierentuin’ ga je met Bobbi op bezoek bij de dieren en ontmoet je apen, pinguïns, olifanten en veel meer. Je kunt het prentenboek voorlezen aan kinderen, zelf laten lezen door wat oudere kinderen of beluisteren als animatiefilm. Kinderen ontdekken de dierentuin door afbeeldingen te bewegen en naar dierengeluiden te luisteren.

De app is geoptimaliseerd voor het Retina Display van de iPhone 4 en vierde generatie iPod touch. Je hebt minimaal iOS 3.1.3 of later nodig, maar de app komt pas echt tot z’n recht op iOS 4. De app staat sinds november in de App Store en kost normaal €0,79. Bobbi is voorlopig de eerste en enige iPhone-app van de Nederlandse uitgeverij Kluitman.

Downloaden: Bobbi (vandaag gratis)

bobbi

Je bent nieuwsbrieflezer en de app is niet meer in de aanbieding? Lees dit artikel! De kortingen genoemd in dit artikel gelden slechts tijdelijk. We raden daarom aan om de apps zo snel mogelijk te downloaden, als je ze wilt hebben. Wij kunnen niet voorspellen wanneer de applicaties weer teruggaan naar de normale prijs en raden daarom aan altijd te checken of de aanbieding nog steeds geldt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2011, 11:30
Categorieën Kinderen, Onderwijs
Onderwerpen kinderen, prentenboek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.