iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Applist.me geeft een overzicht van jouw iPhone-apps

De dienst Applist.me verzamelt de apps in jouw iTunes-bibliotheek en publiceert ze anoniem op een webpagina.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

applist-me“Welke apps heb jij geïnstalleerd?” Als je deze vraag regelmatig van vrienden te horen krijgt, is er nu een manier om de boel te automatiseren. De website applist.me biedt een oplossing: door een applicatie te downloaden kun je je iTunes-bibliotheek op Windows en Mac scannen. De namen van de gevonden apps worden daarna anoniem naar een webserver verstuurd. Je kunt daarna zelf besluiten of je het linkje met anderen wilt delen. Applist.me geeft dus een persoonlijke lijst met apps.

Voor Mac-gebruikers heeft applist.me nog iets extra’s te bieden: zij kunnen een iPhone-backup uitkiezen en alleen van daaruit de geïnstalleerde apps in een lijst laten zetten. Je hebt geen account nodig en hoeft ook geen flater te slaan richting je vrienden, want apps die tot “imagoschade” kunnen leiden vink je gewoon weg uit het lijstje. Applist.me levert een neutraal linkje, waarvan alleen jij en je vrienden weten dat het bij jou hoort. Je kunt de link vervolgens per mail versturen of via Twitter en Facebook met anderen delen. Een voorbeeld van zo’n pagina vind je hier (de dienst is beschikbaar in het Engels en Duits).

We zijn benieuwd: welk applijstje heb jij?

Via: iPhone-ticker

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2011, 15:05
Categorie Uncategorized
Onderwerpen app store, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.