AppEvent: gewicht kwijtraken met gratis app Motion Fitness

Motion Fitness is vandaag de gratis app van de dag bij AppEvent. Motion Fitness bevat oefeningen die je kunt doen, terwijl de iPhone in je broekzak zit. Tijdens het bewegen meet de app je prestaties.

motion fitnessVandaag gaan we met AppEvent iets doen aan de overtollige kilo’s. Een strakker lichaam en een betere conditie, dat is wat de gratis app van vandaag belooft. Met Motion Fitness kun je oefeningen doen met de iPhone in je broekzak. Er zijn 6 oefeningen die je moet uitvoeren: Jumping Jacks, Mountain Climber, Burpee, Bicycles, Lunges en Jump Squats. De bewegingssensor van de iPhone meet of je ze goed uitvoert, zodat je geen extra apparatuur nodig hebt om te kunnen fitnessen. Een stem vanuit de app houdt je op de hoogte van je voortgang. De oefeningen zijn speciaal bedoeld voor het verliezen van gewicht en vet en het strakker maken van je lichaam. Begrijp je de oefening niet, dan is er aan elke oefening een YouTube-filmpje gekoppeld waarin wordt uitgelegd hoe je het moet uitvoeren.

Na uitvoeren van de oefening krijg je advies over jouw lichaam, of je iets aan je gewicht moet doen en wat je eraan kunt doen. De profielpagina toont je laatste succesvolle oefening en het hoogste level wat je daarin hebt bereikt. Ook kun je jouw ultieme levels bekijken en delen met vrienden op Facebook. Ben je nog niet klaar voor het strand, dan kan deze app je mooi op weg helpen. De app is gemaakt door de Belgische ontwikkelaar Smoking Cow/Silver Fox.

Downloaden: Motion Fitness (tijdelijk gratis, was €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2011, 12:58
Categorieën Belgische apps, Gezondheid en fitness
Onderwerpen fitness, gezondheid, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.