Archief voor 'Gezondheid en fitness'

Health Stats op iPhone.

Review: Health Stats geeft meer inzicht in je sportactiviteiten

Wil je dit jaar sportiever beginnen? Dan krijg je misschien wat extra motivatie met een app die inzicht geeft in je prestaties van de afgelopen tijd. De Nederlandse app Health Stats biedt meer inzicht in de gegevens van de Gezondheid-app.

IkPas-app: een maand lang geen alcohol

Review: IkPas-app

Heb je tijdens de feestdagen te veel gedronken en is het tijd om een tikje rustiger aan te doen? Met de IkPas-app laat je in de maand januari de alcohol staan.

shutterstock_272162042

Review: Fennex-app geeft je supergehoor

Fennex is een app waarmee je je gehoor kunt versterken. Gesprekken versta je beter, vooral in een rumoerige omgeving. Wij hebben de app getest. Werkt het ook?

AutoSleep voor de iPhone met resultaten.

Review: AutoSleep meet je slaapkwaliteit via de Apple Watch

De app AutoSleep werkt samen met je Apple Watch om je slaappatroon in kaart te brengen. Je ziet niet alleen hoelang je geslapen hebt, maar ook wat je slaapkwaliteit is. Hoe handig is zo'n app? Wij gebruikten hem en geven ons oordeel.

HeartWatch-icoon.

Review: HeartWatch 2 geeft inzicht in jouw hartslag

Met de Apple Watch heb je altijd een hartslagmeter bij je. Met HeartWatch wordt al deze data verzameld en ingedeeld in categorieƫn, zodat je snel kan zien hoe jouw hartslag ervoor staat. Maar hoe handig is dit? Je leest het in onze review.