Pangea prijst alle games af naar 79 eurocent

Pengea heeft alle games afgeprijsd naar €0,79. De meeste games kosten normaal €2,39. Je hebt keuze uit Nanosaur, Enigmo, Bugdom, Otto Matic, Cro-Mag Rally en meer.

cromag rallyPangea was een jaar of twee geleden nog een gamesontwikkelaar die vooropliep, met games als Enigmo. Tegenwoordig kijkt niemand meer echt op van games zoals Otto Matic, Bugdom en Nanosaur. Toegegeven, ze zijn nog steeds leuk om te spelen, maar er komen eigenlijk weinig nieuwe games meer uit. Om het spelletjesassortiment weer eens goed onder de aandacht te brengen, heeft Pangea nu besloten om alle games af te prijzen naar 79 eurocent.

Het geldt zowel voor de iPhone- als voor de iPad-games. Eerlijk is eerlijk: er zitten toch wel wat leuke titels bij die ook een paar maanden na de release nog steeds leuk blijven. Probeer bijvoorbeeld Cro-Mag Rally of een van de Enigo-games. De enige uitzondering is de app PangeaVR HD, maar dat is dan ook geen game maar een foto-app. Een paar suggesties voor leuke games die nu zijn afgeprijsd:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2011, 14:00
Categorie Games
Onderwerpen enigmo, game, korting, muziek, pangea

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.