Angry Birds Go nu in App Store Nieuw-Zeeland beschikbaar

Rovio heeft een update uitgebracht voor Angry Birds, maar heeft ook kartgame Angry Birds Go in Nieuw-Zeeland beschikbaar gesteld.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Angry Birds GoDoor alle spinoffs gebaseerd op Star Wars en de vijandelijke biggen lijkt het er op dat het originele Angry Birds de laatste tijd wat minder vaak van updates wordt voorzien. Gelukkig hebben we nu weer eens een update met de nodige veranderingen. In 30 nieuwe levels mag je aan de slag in een laboratorium, waar je een speciale shockwave-powerup tot je beschikking krijgt. Tegelijkertijd heeft Rovio de kartgame Angry Birds Go uitgebracht in de App Store van Nieuw Zeeland, waar de game alvast wordt getest. Het spel is daar gratis te downloaden, waardoor je alleen maar een account in de App Store van Nieuw Zeeland hoeft te maken om vroeg met de game aan de slag te gaan.

Het idee achter de laatste Angry Birds-update zal bestaande spelers waarschijnlijk bekend voorkomen: heb je genoeg levels gespeeld, dan krijg je na de update weer een nieuwe reeks met een ander spelelement voor je kiezen. Heb je de game eerder helemaal platgespeeld, dan geeft de update je een reden om nog eens aan de slag te gaan. In onderstaande cartoon introduceert Rovio de shockwave-powerup die je tot je beschikking krijgt.

Angry Birds Go heeft verdacht veel weg van Mario Kart, maar dan in een freemium-jasje. Je kiest één van de vogels, racet over een cartoony baan en krijgt ondertussen ook powerups om je wagen te versnellen of je tegenstanders uit te schakelen. De game staat nu nog even alleen in de App Store van Nieuw-Zeeland, maar Rovio heeft al bekendgemaakt de game op 11 december wereldwijd beschikbaar te stellen. Van plan om de game te downloaden met een Nieuw-Zeeelands App Store-account? In een eerdere tip hebben we uitgebreid beschreven hoe je dit in de Amerikaanse App Store doet. Deze stappen kun je volgen voor Nieuw-Zeeland door enkel het betreffende land te veranderen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 9:01
Categorie Games
Onderwerp angry birds

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.