iPhone 5 krijgt aluminium achterkant en nieuwe antenne?

·

iphone 5 mockupVolgens een Chinese bron stapt Apple af van de glazen achterkant voor de iPhone. De iPhone 5 krijgt een aluminium behuizing, net als de eerste generatie iPhone. Dat schrijft de Economic Daily News, een Chinese nieuwssite. Apple zou kiezen voor een design, vergelijkbaar met de iPod touch, zodat er geen problemen zijn met krassen en het produceren van glasplaten voor de witte versie.

Ook zal de antenne een nieuw ontwerp krijgen, waarbij Apple afstapt van het huidige design met de antenne aan de buitenkant. De iPhone 5 zou de nieuwe Apple A5-processor aan boord hebben en in juni/juli worden aangekondigd. Dat laatste is niet verrassend, want de iPhone is al viermaal op rij in juni/juli op de markt gebracht. De antenne zou in het nieuwe ontwerp worden verplaatst naar het Apple-logo. De foto hierboven is een Japanse mockup.

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.