Flash Dock: bevestig je iPhone bovenop een fotocamera

· Bastiaan Vroegop

Flash DockVeel iPhone-bezittende fotografen dromen van een spiegelreflexcamera met ingebouwde iPhone-dock. Hierdoor zou je apps kunnen gebruiken om foto’s direct te bewerken of je resultaten direct naar vrienden te kunnen e-mailen. Totdat een camera-fabrikant dit idee oppikt zullen we het moeten doen met accessoires zoals de Flash Dock: hiermee kun je een iPhone bovenop je camera bevestigen. Connectiviteit tussen de iPhone en camera is niet mogelijk, maar je kunt wel apps gebruiken om bijvoorbeeld te zorgen dat een foto waterpas staat.

De Flash Dock lijkt camera’s van een zeer specifieke mogelijkheid te voorzien. Kun je geen reden bedenken om je iPhone bovenop je spiegelreflexcamera te bevestigen, dan is het accessoire misschien niet de moeite waard. Denk je echter dat er genoeg apps zijn om je foto’s te verbeteren, dan is je iPhone een welkome toevoeging bovenop je camera.

Je kunt de Flash Dock bestellen voor €29,99. Reken daarbij wel op ongeveer 8 euro aan verzendkosten. Op het moment van schrijven staat de gemiddelde levertijd op ongeveer twee weken.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.