Skype voor iPad terug in de App Store

·

skype ipadSkype voor iPad verscheen vannacht even in de App Store, maar werd al snel weer weggehaald. Nu blijkt de app weer terug te zijn, gereed om voor iedereen te downloaden. Met Skype voor iPad kun je je tekstchatten, VoIP-bellen en videogesprekken voeren via 3G en Wi-Fi. Je kunt gratis bellen met andere Skype-gebruikers, ongeacht of ze een iPhone, Mac, Windows-pc of ander apparaat met Skype-app hebben. Je bestaande Skype-contacten verschijnen automatisch in de iPad-app, waarna je ze kunt bellen. De app heeft ook een lijstje met recente gesprekken en instant messages. Videobellen in twee richtingen werkt uiteraard alleen op apparaten met een camera, zoals de iPad 2.

Downloaden: Skype for iPad (gratis)

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

17 reacties

 1. door Jordywos

  Hehehe! Kei lang op deze app zitten wachten!

  Beantwoorden Quote

 2. door Jeffrey

  Ik krijg een melding dat de app alleen werk op ongeweizigde IOS aparaten, ik heb hem gejailbreakt dusja.. Iemand een idee hoe ik dit kan omzeilen?

  Beantwoorden Quote

 3. door Joost

  Origineel geplaatst door Jeffrey
  Ik krijg een melding dat de app alleen werk op ongeweizigde IOS aparaten, ik heb hem gejailbreakt dusja.. Iemand een idee hoe ik dit kan omzeilen?

  Gewoon doorgaan. Dit is een standaard bericht.

  Beantwoorden Quote

 4. door Pavatar

  Ik begrijp het niet meer, ik skype en videoskype al drie weken op Ipad2 zonder problemen……waarom nu plots al die opwinding, idem op Zdnet……en andere sites.

  Beantwoorden Quote

 5. door Jeffrey

  @Joost: Dankje wel, tis gelukt :)

  Beantwoorden Quote

 6. door Nick

  @Pavatar,

  Omdat deze is ontworpen voor de iPad en geen schalen nodig heeft naar x2 zoals bij vele andere iphone apps die je gebruikt op de iPad.

  Enfin, nu begrijp je het in elk geval weer : )

  Beantwoorden Quote

 7. door Pavatar

  Bedankt voor info Nick

  Beantwoorden Quote

 8. door dennis

  is skype for ipad bij jullie ook zo traag ? het browsen in mijn contacten lijkt net of ik in Windows zit. 3x klikken op een contact en het scrollen doet ie alleen als ie daar zelf zin in heeft. met de iphone versie werkt het wel goed

  Beantwoorden Quote

 9. door iEric

  Eindelijk!
  Werkt bij mij goed, had de 1e keer wel dat het geluid het niet deed, maar na een keertje m’n iPad opnieuw opstarten werkt ie perfect.

  Beantwoorden Quote

 10. door F

  Top hoor en op de iPad 1 werkt hij ook prima. Als ik wil Videobellen gebruik ik gewoon mijn iphone

  Beantwoorden Quote

 11. door BamiBal

  Kan iemand mij vertellen hoe lang je kunt skypen ( videobellen) op een volle batterij van een IPAD2… ik twijfel tussen een IPAD 2 of een Macbook Air?

  Beantwoorden Quote

 12. door Weegschaaltje

  Moet ik hier weer een nieuwe account voir aanmaken? Wanneer ik met mijn naam van de pc inlog zegt hij steeds kan niet aanmelden

  Beantwoorden Quote

 13. @Weegschaaltje:

  Nee, mijn standaard skypegegevens werkten gewoon op de iPad..

  Beantwoorden Quote

 14. door IpadNoob

  Bij mij werkt het meestal goed maar op sommige momenten is opeens het balkje weg waarmee ik kan afmelden, naar andere gesprekken kan e.d. Dan kan ik dus alleen in een gesprek blijven hangen. Ik weet bijna zeker dat het gewoon aan mezelf ligt, maar weet iemand hoe dat dan komt en hoe ik dat balkje terug krijg? Omdat ik de ipad moet delen met de rest van mijn huisgenoten is het niet erg fijn dat ie niet afmeld, want dan krijg je gewoon popups in beeld met wat ik of de andere persoon zegt :(

  Beantwoorden Quote

 15. door IpadNoob

  @BamiBal: Ik zou persoonlijk voor een macbook gaan, bamibal. Ik heb helaas geen idee hoelang je kan skypen op een ipad. Maar over het algemeen vind ik mijn laptopje toch fijner werker dan een ipad.

  Beantwoorden Quote

 16. door Nico bruin

  Ik heb mijn ipad2ca 1maand goed kunnen gebruiken om te dit en echter nu ik op vakantie ben in Amerika heb ik plotseling geen geluid meer tijdens het Amy en , wel beeld. Ook kan ik geen instellingen meer vinden om geluid of beeld in te stellen weet iemand wat er aan te doen is, BVD nico

  Beantwoorden Quote

 17. door Nico bruin

  In mijn vraag vallen bij het verzenden woorden weg! Namelijk het woord Skype , heel vreemd hoe kan dit

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.