OUTTV krijgt eigen iPhone-app met video’s en tv-gids

De Nederlandse tv-zender OUTTV, gericht op homo's, heeft een eigen app uitgebracht waarin je nieuwtjes uit de gay-lifestyle leest, mee kunt doen aan winacties en het tv-aanbod van OUTTV kunt bekijken.

outtvIn de App Store is een app verschenen voor de televisiezender OUTTV, gericht op de gay-lifestyle en entertainmentnieuws. De app toont het laatste nieuws, lifestyle-rapportages in de vorm van video’s en alle informatie over de tv-zender: tv-series, films en documentaires gericht op de doelgroep. Er zit een tv-gids met waarschuwingsfunctie in, zodat je weet wanneer je favoriete programma begint. Ook kun je luisteren naar OUTMusic, een radiostation met muziek in de juiste vibe. Wekelijks zijn er highlights van de programmering van de zender en je kunt trailers kijken van de OUTTV-programma’s zodat je een indruk krijgt wat je te wachten staat. De app bevat ook nieuwtjes, exclusieve video’s en winacties die niet elders te zien zijn.

Met komend weekend de Gay Pride op komst kun je met deze app alvast in de stemming komen! De app is gemaakt door Supportware, bekend van de apps Mijn Voetbal Pro 2011 en Buienradar.

Downloaden: OUTTV (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2011, 15:00
Categorie Lifestyle
Onderwerpen gay, homo, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.